Do you want to go to the seaside?

Happy Halloween guys. Var hippie igår och fixade en läskig pumpa idag. Imorgon är det första dagen för soccertryouts. Wish me luck.
pusspuss

Kommentera inlägget (4)




Tiden går snabbt här alltså

Heeeey
Så gissa vad jag gjorde idag efter skolan haha? Spelade Soccer! The tryouts är inte förrän på måndag, men det var typ open  field practise this week. Så nu har jag spelat Soccer med folk som liksom är bra haha. Och boys soccer team hade då practise at the same time så det slutade med att de bestämde att vi skulle spela tillsammans hahahah. Kan erkänna att jag freakade lite. Så jag bara körde och det gick väll okej. Tänker vara bättre på the tryouts på måndag, för seriöst det skulle vara så kul att komma med i laget. För det är så tråkigt att bara åka hem direkt efter skolan. Jag tänker göra mitt bästa nästa vecka i alla fall och så får jag se. Fredagmorgon nästa vecka så vet jag. Så nu måste jag skaffa cleats och shinguards bara för att kunna göra the tryouts, haha.
Imorgon åker jag in till Tucson mall efter skolan och sedan går vi till årets sista football game som är en bortamatch. Så det är ju great!
Puss people

Kommentera inlägget (4)




Livet en måndagkväll i Arizona

Chillar.
Äter nudlar.
Pluggar. Kind of anyway.
Funderar på att duscha.
Dricker vatten.
Är trött.
Lite hungrig.
Imorgon är det tisdag.
En helt vanlig skoldag.
Jag ger upp med mitt hår nu förresten. Ska klippa det imorgon. Egentligen vill jag att allt ska vara jämnlångt, men det är bara omöjligt att få det att se snyggt ut här, så det slutar med att jag sätter upp det typ varje dag. Så alltså klipper jag det lite uppklippt igen. Precis det som jag har försökt att få bort de senaste tre åren haha. Men alltså, jag orkar inte ha fult år i sju månader till bara. Så cutcut.
Kathy berättade igår att hon har bokat två nätter i Las Vegas i Mars igår. Score!
Brianna's syrra lockade mitt hår till homecoming. Var ungefär tre år sedan jag gjorde det senast, så det var kul.
puss

Kommentera inlägget (3)




Hot forever?

Hey!
Skitkul dag idag. Jag gick upp typ nio och så drog Kathy, Kevin, Som och jag till någon liten town som jag har glömt namnet på där de hade massa western saker och roliga affärer. Jag köpte nya skor! Har ju haft mina sandaler typ varenda dag sedan jag kom hit nu hehe, och hur otroligt det än verkar så kommer det ju inte vara 30 grader här för alltid. Nästa vecka ska det faktiskt bli 20 tror jag och så kan det ju bli lite kallare än så i december/januari. Så nu har jag ett par lite varmare skor. Kind of. Haha.
Och efter det var jag hemma i ungefär två timmar (pratade faktiskt med Moa på skype när jag kom tillbaka, roligt roligt roligt). Och sedan åkte vi till en Barbeque där Elise och Brianna från skolan också var, så när jag kom dit så hängde jag med dom i några timmar och sen åkte vi hem till Elise´s house. Och det var efter det som vi åkte med Briannas mamma in till the slaughter house i Tucson! Alltså ett spökhus. Jag skrek hela tiden haha. Fast det var faktiskt inte så läskigt. Bara ibland. Och nu är klockan tolv och jag är ganska trött. Har typ inte varit hemma alls den här helgen!
Som and me
Brianna and Elise
Och här är en video från the homecoming parade som Elise filmade! Sahuarita Mustangs football team:
puss

Kommentera inlägget (1)




Skicka paket + familj = sant

Kära mamma och pappa och resten av familjen, ni måste vara bäst i världen! Min systemkamera är i USA!!!!! Jag är SÅ glad. Tack tack tack tack!!! Jag trodde jag skulle få freaking esterellachips och så får jag min Nikon D70 istället!! SÅ MYCKET BÄTTRE MED MIN KAMERA<3


Har precis varit med om min första och enda Homecoming Dance! (We lost the game, though). Det var kul! Jag är glad att jag var där. Har faktiskt inte varit hemma förrän nu. Åkte hem till Elise efter skolan eftersom vi skulle hem till Brianna och göra oss i ordning till homecoming. Så Elise's house, then Brianna's house and then the game and then homecoming Dance. Score!
puss

Kommentera inlägget (3)




What to do in Yosemite?? BYCYKLING

Heyyyy
Det är homecoming week this week! Det betyder också att det är spirit week och att det är ett home footballgame på fredag och efter det är det Homecoming Dance. Det har också varit teman varje dag i skolan:
Måndag: Twin-day
TIsdag: Dress up day
Onsdag: Grade color day (Seniors are yellow, men jag hittade bara något halvgult haha)
Torsdag: Geek day (I wore my glasses, and everybody was like "you should wear those everyday!")
Fredag: Blue and Gold day (för att tagga för the game dåra, eftersom det är våra skolfärger)

Och imorgon är det då Parade och peprally! Så alla lektioner är bara 20 minuter långa för att vi ska ha tid med allt som kommer efter, plus att det totalt ändå bara är en half day! Gillart! Peprally är då att hela skolan samlas at the football field och så gör the cheerleaders sin grej och så massa andra saker för att tagga för the homecoming game. Så det kommer bli kul. Alla säger iförsej att vår homecoming dance inte är så big deal, och att the prom är roligare osv. Men jag ska gå i alla fall! Det är ju min enda homecoming i livet haha!

Det var half day idag med, men jag kom precis hem i alla fall för jag hängde med the Art Club idag. Kind of fun! Och snart ska jag hänga med Kathy och träna tror jag, för hon säger att de har en utomhuspool på stället hon ska till. Så I guess im gonna go! Hahaha.
Puss
Juste angående rubriken så är det bara det största internskämtet ever från Lake Tahoe-resan. Haha.

Kommentera inlägget (0)




Freaking sports and freaking accent

Jag är trött på min svenska accent.
Och jag fattar inte alla gaaalna sporter dom gör på idrottslektionerna här. Alltså. Seriöst. Jag fattar brännboll och där går gränsen. Liksom heeeeeeej baseball  kasta bollen till olika baser everytime och sen kan du tydligen kasta bollen på folk med freeeaking crazy. Och så är du suppose to hit a boll that is threwn at you!!!! Och samma sak med flag football! Liksom alla här är vana vid footballsbollar whatever they are called men jag har typ aldrig ens rört någon before. Hahah. Alla tycker detta är så sjukt enkelt, eftersom dom har spelat det since they were kids, but i just think it is crazy confusing. Haha. Men det är kul ändå. Nu ska jag skriva en ballad på engelska. Wish me luck hehe.
puss

Kommentera inlägget (2)




Back in Arizona

Heeeey bloggis
Im back from california! Bästa veckan på länge. Nu mera har jag varit i fem delstater; New Jersey, New York, Arizona, California och Nevada. Score! Vi har gjort så mycket saker att det är galet. På vägen till Lake Tahoe åt vi frukost i Phoenix, lunch i Palm Springs och middag i någon Amerikansk liten by haha där alla gick runt cowboyhattar och grejer (Jag såg en riktig cowboy där, seriöst. Han hade trämugg och flöjt.).
Jag har liksom sett allt från cowboyställen till fjällstugor och områden där folk bor husvagnar nu. USA har liksom allt. Jag fattar verkligen varför de inte åker till europa, jag menar de har verkligen allt här! Sverige är ju likadant överallt jämfört med USA.
Saknar redan Benna (Benedicte) från Norge som hängde med oss till Lake Tahoe. Vi kände inte varandra för tio dagar sedan, men nu känns det som jag har känt henne hur länge som helst. Vi har liksom bott i samma rum i tio dagar nu. Så allt känns himla tomt här nu utan henne.
Juste, jag har varit i Yosemite också! Det var jättekul, fast vi bodde i typ ett tälthus där i en natt och det fanns björnar! Liksom, man var tvungen att lägga allt som luktade i en björnsäker box utanför och allt. Sååå läskigt. Jag vaknade fem gånger och trodde det var björnar utanför tältet, men det var bara grannarna som snarkade. Haha.
Sett två filmer, footloose och Real Steal. Båda var så himla bra. Och jag har ätit snabbmat så att det är sjukt. Helt sjukt. Alltså. Jag vill inte äta en hamburgare på evigheter nu. För mycket McDonalds, Taco Bell, in and out burger, Burger Lounge (they have a hamburger with peanut butter!!!!!), cold stone creamery PLUS en massa snacks mellan alla måltider.
Har en miljard bilder, men lägger upp dom lite senare. Men här är en bild från den 15timmar långa bilresan haha.
Hahaha thats how you look after 12 hours in a car.
puss Sverige, ska till skolan om freaking 6 timmar.

Kommentera inlägget (0)




Fall break

Hey!
I torsdags hade Elise, jag och Brianna sjukt kul! Jag drack kaffe och herregud vad jag har saknat kaffe! Kändes lite som jag var i Sverige, för vi gick till ett Cafe (det enda som existerar här, och som för övrigt var typ helt tomt nästan) innan the Football Game dårå. Och the Game var helt grymt! Vi låg under med 15 poäng och så typ sista tio minuterna så tog vi igen allt och vann med en poäng! Det var en så galen stämnning!
Vi hämtade upp Benedicte inne i Tucson igår, utbytesstudent från Norge, för att hon ska åka med oss till California imorgon! Hon är hur snäll som helst så det ska bli jättekul. Så Californa here I come! Men helt ärligt så skulle jag kunna vänta några veckor för fall break, cause det är så mycket som händer i skolan just nu anyway!
puss

Kommentera inlägget (1)




Veckan äger galet

Hej!
Var på infomöten idag about the Soccer team och Basket Ball team for next season. Vill verkligen joina ett lag men frågan är om jag har någon chans över huvudtaget since jag almost inte alls är så bra på någon av sporterna. Och eftersom jag är Senior så måste jag klara varsity laget också. Haha! Lycka till liksom. Men tänker nog gå och prata med båda coatcherna och typ ehehehe snälla? Var på after school weights idag också med Elise och Brianna (eller jag tittade på medan de tränade haha). På torsdag så är det först art club och sedan ska Elise, jag och Brianna gå upp till McDonalds eller något och äta middag innan vi går tillbaka till skolan för football game! Så det ska bli så kul. Vi vill gå och shoppa på fredag också, men vi har ingen bil än så länge så vi får se hur det blir! Lördag ska jag någonstans kommer inte ihåg var och på söndag tar vi bilen till California haha! Jag, Som, Kathy och en norsk utbytesstudent ska åka på söndag. Det är alltså fall break next week (ska bli så skönt!).

Mitt liv här äger just nu! (allt utom mitt homework haha).
Och förresten har vi massa övningar här som man inte har i Sverige. Har jag berätta om när det var lockdown övning? Like hela klassen sätter sig på golvet i det hörn av klassrummet där det är minst insyn och så låser man alla dörrar och fönster. Det är alltså för om någon elev skulle börja skjuta folk eller något. Och idag hade vi evacuation då hela skolan går ut från grindarna och till ett fält bredvid. Så det är inte bara branövningar här haha (vilket för övrigt låter helt galet mycket).
'
Puss

Kommentera inlägget (2)




Birthday Party

Hey
Kom precis hem från Elise som fyllde sjutton! Vi hade så galet kul!:)
Här är vi typ två sekunder efter att jag har ramlat typ över Kemah hahahaha.
Hahaha här är då jag när jag försöker slå den dumma fotbollen med godis i, vad dom nu kallas haha. Videon blev väldigt mörk när jag laddade upp den, men i alla fall! Vi hade kul. Hahah.
Puss

Kommentera inlägget (0)







2011/2012


RSS 2.0