Nä det var ju bara Södra Latin

Okej det här har ju inget alls med USA att göra, men jag tyckte bara det var så himla roligt. Så Kissie, alltså bloggaren haha, skrev ett inlägg om att korkade sossar kom till kungsholmen och demonstrerade mot stadsdelen, eftersom hon såg folk utanför sitt fönster skrikande "hata kungsholmen" hahahahah. Grejen var ju att det inte alls var sossar (eller ja det var det ju säkert också haha), utan Södra Latin och läroverksfejden haha. Typ en tävling mellan de fyra läroverken i Stockholm, så Södra åkte till Kungsholmens gymnasium den dagen, så hela grejen var riktad mot gymnasiet och inte stadsdelen, och det är liksom bara en rolig tävling.
http://www.kissies.se/korkade-sossar-demonstrerar-mot-kungsholmen

Tycker bara det var så sjukt kul att hon bloggade om det. Hahaha.
puss

Kommentera inlägget (0)




bästa

heeeeeej
Känns som jag har bjudit in halva Europa till Sverige i sommar, eller tvärt om - jag är inbjuden till halva Europa haha! Eller okej inte riktigt. Men alla mina älskade exchange student kompisar liksom, vi bor ju så nära varandra allihopa. Jag har liksom jättebra kompisar både i Norge, Holland och Tyskland nu, både folk från min skola och andra från Tucson som jag har lärt känna på olika sätt. Och några Amerikanska kompisar säger att de tänker komma till Sverige - men det är ju liksom en lite längre resa haha. Men jag hoppas verkligen att de kommer att komma någon gång! Kiara säger att hon kommer nästa år, så jag hoppashoppas!:)

Track är över. Det är så sorligt haha. Har haft så himla roligt hela tracksäsongen och träffat så många nya kompisar. Liksom utan track hade hela våren varit så mycket tråkigare - vad ska jag göra med all min tid nu?? Och alla kompisar man har där kommer man ju inte träffa lika mycket längre. Tråååååkigt. Och jag gillar att springa! Torsdag-Fredag invitational at Sabino high School var jätterolig, och fattar ni hur många dagar jag har kommit ut från skolan tidigare just because of track?:D LOVE IT. Track har liksom varit bästa ursäkten för att inte göra allt som jag tycker är tråkigt. Och jag har blivit solbränd. Allt kommer väll försvinna nu lagom tills jag är back in Sweden haha. Fast det är ju ganska skönt att aldrig mer behöva stå på startlinjen och höra någon säga "runners to your blocks", för det gör mig fortfarande så SJUKT nervös haha. Och jag är fett stolt att jag inte slutade haha. För hur kul det än har varit så är det ALDRIG kul på måndagar innan practice när man vet att risken finns att man blir så utmattad att man spyr haha. Och många har ju slutat liksom, för det är ju en ganska krävande sport. Så efter dessa månader kan jag absolut säga that I'm not a quitter;)

Hildegun försöker övertala mig att ta min driver's licence here haha. Vet ni att man kan få körkort på en söndag! EN SÖNDAG. Alltså först så lär dom en det teoretiska i några timmar och sedan så kör man i tre timmar och sedan har man sitt körkort, utan några förkunskaper. Säger bara en sak - jag fattar varför det är så mkt olyckor här. Men det skulle ju vara ganska najs ändå - det kostar 169 dollar. Ganska billigt för ett körkort hehe? Sedan kan jag köra på det i Sverige i typ 6 månader, men sedan måste jag köra upp i Sverige för att kunna byta ut det till ett Svenskt körkort (och det är ju NO WAY att jag klarar den uppkörningen hahah, och hela grejen är ju ganska puckad eftersom jag knappast kan lära mig att köra bil på en söndag. Men i alla fall!)
Nu ska jag chilla!
Förresten hade jag största norrmänskämt- VS. Svenskarskämt fight med Hildegun at the trackmeet hahah. Det var fett kul.
pusspuss

Kommentera inlägget (0)




"duär en knubi tup" - Martin (skickade han till mig på facebook hahah)

Hade en perfekt Prom.  Den var alltså på Tubacs Golf Restort, och det var helt sjukt fint där. Typ massor med gräs och berg och personal som jobbade och bord utomhus i gräset där vi åt middag med ljuslyktor hängandes ovanför. Jättefint. Kändes precis som Prom verkligen.
Me and Eegje
Me, Hildegun, Eegje, Cara and Tiphanie
Eegje and me
Kiara, Alyssa and me
Me and Kiara
Elise, Andrés, Fanny, me, Eegje, Vanessa, Lilia and David
Lilia, Eegje, Vanessa and me
Me, Cara, Hildegun and Eegje
Me, Eegje, Lilia and David IN THE LIMO
Me, Eegje and Vanessa
Och helt ärligt orkar jag inte skiva mer med dom här dumma naglarna jag fixade i lördags! Tydligen billigt att fixa fejknaglar här enligt Moa, kostade typ 40 dollar.
Hade en braaaaa kväll i alla fall. Puss.

Kommentera inlägget (2)




hejhejhej

Jag viiiiideooobloggaaaaaaar igeeeeeeen
pusspuss

Kommentera inlägget (2)




what doesn't kill you, make you stronger

Heeey. Jag är all set for prom! Har skor, klänning, smycken, bestämt frisyr, bokat en tid för att fixa naglarna och jag och mina kompisar har ordnat en Limousine. Så på lördag så kommer jag alltså få vara med om min första och sista High School Senior Prom. Ganska excited nu faktiskt.
Sprang 400m igår på 1.07 i Douglas. Helt okej. Kom trea i alla fall och det var JW och Varsity tillsammans. Måde inte så bra efteråt iförsej, Coach Moe tog ur mig ur 4X4 till och med, men i ändå! Känns lite tråkigt att det bara är en vecka kvar av track nu. Det har varit så himla värt. Imorgon har jag en invitational hela dagen, så jag missar hela allt i skolan haha, och jag ska inte ens springa! Men jag måste följa med i alla fall. Och jag klagar inte!
Nu ska jag verkligen sova, som jag borde ha gjort för ett tag sedan tror jag.
Kiara och jag bestämde förresten idag att hon ska komma till Sverige nästa år! Det ska så hända haha. För hon ska till England med sin familj, så då kan hon ju bara åka därifrån till Sverige med liksom. Vi får se!
Pusspuss

Kommentera inlägget (0)




Och så blev jag 19

Det här är saker som jag fick från mina kompisar i skolan!:)
Jag i min art class på min födelsedag haha. Det är många som går runt med en ballong hela dagen på sin födelsedag här!! Ena fick jag av Eegje och den andra av Kiara!:)
Shelby
Machenzie
Min knäppa kompis Jordan i min art class snodde min cup cake!
Dissikera grisar är PRECIS vad jag vill göra på min födelsedag.
Me and Kemah i Anatomy
Me and my friend the pig.
Eegje, me and the pig haha.
Lunch, Eegje and Vanessa.
Elise and Eegje
Det är typ "be kind week" här just nu, så jag och Kiara gick ut och gjorde lergrejer på lunchen haha.
Min födelsedag var jättebra! Eftersom jag gick runt med ballonger hela dagen så var det massor med människor som sa happy birthday till mig också haha. Fick presenter och allt! Efter skolan så åkte Kathy, Kevin, jag och Som till Olive Garden och åt middag och sedan gick vi på bio och så Lockout (bra film btw!!). Köpte skor för prom också! Nej men totalt en sjukt lyckad födelsedag som jag aldrig kommer glömma!
sista onsdagstrackmeet imorgon! Track är läskigt just nu för Coacherna are gettin all mad hela tiden för att det är slutet på säsongen och de vill att många ska make it to state and stuff. Och om en vecka och tre dagar är det slut. Tråkigt.
puss

Kommentera inlägget (1)




videoblogg

Jag är alltid muppig i videobloggar haha.
puss

Kommentera inlägget (3)




being an exchange student is not a year in your life - it's a life in a year.

Åh jag kommer sakna den här tjejen så himla mycket när jag åker. You're the best, girl! <3

Kommentera inlägget (0)




jag är yr i huvudet

Heeyy guys
Kom precis hem från ett trackmeet och är lite yr i huvudet. Nu sitter jag och läser war of the worlds som är due 4 kapitel imorgon. Wohoooo jag älskar English eftersom vi alltid läser saker som är minst 150 år gamla!!!!!! Haha. Fast okej, War of the Worlds is not that bad. Den var skriven 1800 nånting medan typ Macbeth och Beowulf var waaay mycket värre haha. Vi gör alltid så himla mycket jobbiga saker i Engelska haha, jag har ju vant mig nu såklart - men seriöst det är sjukt komplicerade saker. ALLTID. Liksom Engelska för Seniors. Wohowoho.

Sprang open 400m dash idag, det gick okej tror jag sprang på typ 1.09, vilket inte är sjukt dåligt i alla fall. Skolan vi åkte till idag var så fancy by the way. Den ligger liksom i en lite rikare del av Tucson så den var värsta cool och grejer och människorna som går där ser liksom rika ut haha. Påminde typ om skolan i 90210 haha. Det var varmt idag med, men imorgon ska det bli svalare igen! YES! haha, typ bara 75 eller något eller ja det är ju 23-24 grader men inte 35 liksom. Har jag sagt att vi alltid måste ha på oss långa byxor när vi har träning i track förresten? Spelar ingen roll om det är över 90 grader ute liksom, alltid långa. Det suger ganska mycket faktiskt eftersom det är SJUKT varmt ibland och jag blir inte solbränd på benen!! Haha. Men det är typ för att vi inte ska skada oss eller något. Jag vet inte riktigt.

Jaja goodnight everybody I REALLY need to sleep.
pusspuss

Kommentera inlägget (0)




Det var SÅ VARMT IDAG

officially 54 dagar kvar i Arizona. 54 DAGAR?????????? Jag har två måndagsträningar kvar i Track. TVÅ? Vi började ju precis. Och lägger man till Florida så är jag alltså i Sverige om 61 dagar. Hur hände det här? Jag fattar verkligen INTE var tiden tog vägen.

Okej på tal om ngt annat, nu ska jag berätta vad som suger med Amerikanare och deras efterrätter/fika! Såhär är det nämligen, vissa Amerikanare tror att saker är hemmagjorda när de gör dem från boxar! Haha. Och okej, jag ska inte ljuga alla deras efterrättsboxar är goda. I början. Men sedan åtta månader senare inser man ju liksom att allt smakar EXAKT LIKA DANT. Jag menar verkligen det. Liksom brownies, pajer, kakor och allt smakar typ samma varje gång eftersom allt är gjort från boxar haha. I Sverige får man ju lite variation! Liksom allas recept är lite olika och så får man kanske lite olika mycket smulpajdeg på smulpajer varje gång ni vet! Hahaha, important stuff det här. Nej men helt ärligt - HEMMAGJORT ÄR BÄST. Och att baka saker från scratch här... Öh ingen gör det. Typ vi pratade om det i History en gång och han var typ ja eran farmor kanske bakar saker från scratch - ni vet med mjöl och sånt haha. Och jag försökte faktiskt göra en kladdkaka en gång med mjöl och grejer men grejen är att de inte vet vad vaniljsocker är och så har amerikanare så konstigt mjöl så det smakade bara helt puckat haha. Så jag tänker inte försöka igen.

Efter trycket från omgivningen att visa min prom dress (hahah öh Jossi:)) så har jag bestämt mig för att visa den. Grejen är att jag inte ens gillar den så mkt. Blev så himla stressad och det är ju bara två veckor till prom nu! Vilket inte är så mycket, hahaha. Några förra veckan blev typ chockade att jag och min kompis inte hade köpt våra klänningar än (det är ju bara TVÅ veckor kvar!!!) haha. Så jag bara gick och köpte den, för jag vet att jag inte har någon mer tid innan prom liksom. Funderade på lång eller kort också, men tog tillslut en kort eftersom alla långa var fula haha.
Det var så varmt idag haha. Typ 34 grader eller så tror jag, har inte varit så varmt på ett tag. Och vi var så trötta ute på tracken haha. Redan innan träningen hade börjat. Men nu är det över! Jag fyller 19 om en vecka! Min värdafamilj säger att jag måste skippa track för att dom ska kidnappa mig efter skolan, men de vägrar berätta var vi ska! Hahah.
pusspuss

Kommentera inlägget (4)




Easter

Idag var det den bästa påsken ever! Benedicte och hela hennes norska familj kom hit! Vi hade så sjukt kul, och jag har ju inte haft möjligheten att träffa Benedicte på flera månader så det var så himla bäst! Varje gång efter hon har åkt har jag ingen aning om hur jag ska överleva utan henne haha! Så jag hoppas verkligen vi kan ses snart igen!!!! Så kul att träffa hennes familj med!:)
Blir lite avundsjuk haha, Anders påminner mig så mycket om Wille - så nu vill jag också ha min familj här! Men jag får ju se dom igen om en och en halv månad! Den här helgen har varit sjukt bra för övrigt. Köpte min prom dress också!
pusspusspuss

Kommentera inlägget (1)




When you start to translate english words into swedish...

Okej jag officially hade jättekul idag. Vi hade inget track (yeeeeeeeees!!!) så jag och några av mina trackkompisar + några andra (jag, Eegje, Sac, Kylie och lite andra människor) åkte till en pool och chillade galet och spelade volleyboll. Vi åkte i Sac's truck dåra - först hem till Kylie, sedan till McDonalds, sedan till Fry's och sedan till poolen. Det var fett kallt i vattnet haha! Så vi badade bara ett tag och sedan gick vi och spelade volleyboll, och det var så sjukt roligt. Jag har inte skrattat så mycket på evigheter haha (eller allafall inte på några dagar hah), alla bara missade bollen hela tiden typ. Så vi spelade Volleyboll i typ två timmar, sedan gick tillbaka till poolen runt sju och gick in i Jaccuzzin for a while innan Sac skjutsade oss hem till Eegje och nu är jag hemma. VÄRD dag. Istället för Track liksom. Imorgon ska jag in till Tucson och försöka hitta en prom dress! Kommer ju gå braaaaa....... Alla har typ redan bokat alla sina nagelfixningstider, hårstyling och sminkningar och allt.... och jag typ ehhhh jag tänker göra det sjäääälv.

Okej så jag försöker skriva ett CV på svenska och det går så dåligt! För det första kan jag inte höra riktigt om en mening "låter" rätt eller inte, och för det andra måste jag hela tiden gå in på ord.se och översätta engelska ord till svenska.... haha. Antar att det är vad som händer efter över 8 månader i USA.
gonna sleeep, seeee y'all

Kommentera inlägget (0)




As the end comes closer...

För kolla vad jag hämtade upp i skolan idag. Graduation närmar sig kan man ju säga!
My own cap and gown!
Börjar bli lite läskigt det här nu. I newspaper pratar vi om the final issue for the year, Kathy's friend sade idag att hon ska anordna ett going away party for me and Som soon. Prom är om tre veckor. Jag har sju veckor till Graduation och alla är allmänt glada nu. Själv får jag panik!!!!! SJU VECKOR kvar med alla mina kompisar här (okej typ en vecka till när skolan är över), känns som man måste hänga med dom varje sekund nu. Och min värdfamilj... Kan det verkligen vara möjligt att jag har bott här i över åtta månader? Jag trodde verkligen inte att det skulle gå såhär fort.
Har ont i halsen och lite sådär, känner mig allmänt sjuk. Hoppade track idag och får se om jag går till skolan imorgon.
See yaa later y'll

Kommentera inlägget (5)




ääääntligen Söndag haha

Heeeeeej
Så jag sprang vår 4x800 relay igår och vi vann hela grejen! Det var alltså en invitational men inte en jättestor, fast det var fortfarande sju eller åtta andra team som sprang. Jag var andra personen då i stafetten och jag lyckades hålla mellanrummet mellan mig och alla andra bakom woho. Sprang på typ 2.41 och det är alltså två varv runt stadion. Så det gick ju bra! Jag har ju inte ens tränat long distance liksom. Vår skola gjorde jättebra och killarna vann hela the invitational medan tjejerna kom tvåa allt som allt. Fast grejen var att tjejerna vann i princip allt - bara det att ett annat team hade fler människor vilket gav dem mer poäng.
Känner mig så cool, för jag fick en medalj och allt haha.
Och juste efter skolan i fredags hade vi ju ingen practice (wooohoooo hahaha) och det var half day så plötsligt kunde jag gå hem klockan ett! Var så sjukt lyxigt haha. Så jag åkte hem till Eegje och sedan åkte vi och Kylie och Hildegun till Rancho Club House. Rancho är alltså området där många bor här och de har ett eget club house med Pool, gym och så vidare.
Såhär ser det ut haha. På sommaren har de badvakter här också haha, de var där när jag hängde här i augusti/september haha, fast de har inte börjat än (Badvakterna består av massa senoirs från vår skola), men såklart så lyckas vi pricka in dagen då alla som ska bli badvakter i sommar har träning haha! Ganska kul. Och efter vi hade varit där i några timmar så åkte vi hem till Kylie och sedan gick vi på bio och såg the hunger games igen. Jag åkte sedan hem till Eegje igen och sov över eftersom vi båda skulle till the invitational på morgonen (gå på bussen vid skolan klockan 5.30 på morgonen!!!!!!).
Så nu är det ÄNTLIGEN söndag och jag kan ta det lungt. Första dagen på hela veckan. naaaaaajs.
pusspusspuss

Kommentera inlägget (2)







2011/2012


RSS 2.0