Kära någon ge mig 25 graders värme och sol i Sverige i sommar tack<3

Herreeeeegud vädret i Sverige!!! Kollade nyss tiodygnsprognosen och jag dööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööör. Vi ses snart, puss!

Kommentera inlägget (0)
Mina älskade vänner:)

Svenskarsvenskar det ska bli så kul att se er igen. På tisdag guys, på tisdag!:) Har ju tryckt bort Sverige ur hjärnan typ hela året, skulle liksom aldrig ha funkat om jag inte hade gjort det. Men nu när det är så nära och jag ser alla bilder på facebook, så måste jag bara säga att jag är så glad att jag kommer prata med er allihopa igen nästa vecka!:))))<3<3

Kommentera inlägget (0)
Harry Potter loser

Jag kom precis hem från WIZARDING WORLD OF HARRY POTTER. Det var AMAZING. En hel värld med bara Harry Potter, I WAS IN HEAVEN. Gick in till Zonko's och Ollivander's, gick runt i klassrum på Hogwarts och åkte världens grymmaste åktur; Harry Potter and the forbidden Jorney. Det var en inomhus rollercoaster kan man säga. Typ en blandning mellan datorgjort och verkliga föremål. När jag kom ut från den åkturen första gången var jag typ heeeeelt chockad. Hade INTE förväntat mig att den skulle vara så awesome helt grym. I åkturen så kändes det som jag flög över quidditchplanen, runt omkring på Hogwarts och blev jagad av dementorer och aragog (och massa andra spindlar) och massa annat. Allt var så sjuuuukt välgjort. Och så Harry Potter. Och gå in i en hel affärer med BARA harrypottersaker. OMG. Helt amazing lol. Och honungsöl! Och alla som jobbade där pratade brittiska woho. OCH FOTOGRAFIERNA I HOGWARTSSLOTTET RÖRDE PÅ SIG.  På måndag landar jag på Arlanda!;) Puss och kram skumbanan

Kommentera inlägget (1)
Floridaaaaaaa

Heeeeeeeeeeej
Jag har inte haft internet på typ en vecka, men det gör inget för jag är i FLOOOOORIDA. Hängt på Magic Kingdom, Epcot and Hollywood Studios (aka Disney World) senaste dagarna. Säger bara en sak, jag behöver aldrig mer åka till gröna lund, no kidding. Har aldrig åkt på rides like this before. Like all these simulated rides, alltså när det känns som man faller genom hela rymden men egentligen så rör man bara på sig en halvmeter framför en 3d screen. Eller typ rollercoasters inuti byggnader, typ spacemountain or rock and roll rollercoaster som båda är helt mörkbelagda inuti med massa läskiga grejer och stjärnor som man är omringad av - man kan inte ens se rälsen. Ni har säkert varit på sådana nöjesfält before men jag hade i princip bara varit på grönan innan usa så jag visste knappt att dessa typer av åkturer fanns.
Förresten epcot var fett kul. Det är typ en park där man kan uppleva massa olika länder runt om i världen (de har norge men inte sverige haha), men jag pratade med norskar i alla fall haha. För alla som jobbar i ett visst "land" kommer ifrån det landet haha. Hur som helst har de såklart amerika också hahah. Och är man i norge så får man typ intrycket "å norge är kul", och så går man till usadelen och då får man typ intrycket AMEEEERICA WE LOVE OURSELVES AND WE'RE THE BEST COUNTRY IN THE WOOOOORLD.  Hahah. Dom är så roliga ibland amerikanarna.
Annat jag har upptäckt med florida är att man bara behöver öppna munnen för att få in vatten i munnen och att det tar en hel dag för håret att torka (till skillnad från AZ!!!!). Benen torkar inte heller ut varje timme!!! (Lovely!!!)
Här är min stater jag har varit i lista:
New Jersey
New York
Arizona
California
Nevada
New Mexico
Michigan
Florida
Ganska bra jobbat på ett år huh? Hahah
Jag är ju här med mina värdföräldrar Kathy och Kevin och deras dauther and daughter in law, Rachel and Chuck. Just nu håller alla på att skämta om Spagetti med kethup hela tiden. De tycker att jag är helt koko som säger att man äter plain spagetti med kethup i Sverige haha. Jag trodde liksom hela världen gjorde det!?!?
Mitt favorit ord just nu är blablabla-thingi, vilket typ kan betyda vad som helst. Skitbra ord.
Jag kommer hem om fem dar typ, ska bli kul att se er alla!!:)
puss

Kommentera inlägget (1)2011/2012


RSS 2.0