It's hard to say goodbye

Packing in motion!!!
Köpte en ny tröja idag. Måste ju ha lite amerikanska saker LOL
Fick den här av Kiara i avskedspresent<3
Hade en amazing sista dag här. Först igårkväll hejdåparty hos Hildegun, Sedan sov jag hos Eegje och sedan så åkte jag, Tiph, Kylie, Eegje och Elise till Denny's (the last meal lol), sedan åkte jag till Tucson Mall med Eegje och köpte de allra sista grejerna. Sedan släppte de av mig vid Rancho Club House where I met Kiara för sista gången. Sade hejdå till Henne och sedan plockade Joe upp mig och vi åkte till The Safari Pool och hängde ett tag innan Kathy plockade upp mig och jag åkte hem och packade (eftersom jag inte hade gjort det ALLS). Så det var faktikt världens bästa sista dag och jag hann träffa så många av mina favoritmänniskor här, utom en del förstås men i alla fall. Alla har väll typ gråtit rätt många gånger idag också, jag kan faktiskt inte fatta att jag inte kommer se dem igen på väldigt länge. Men jag vet ändå på något sätt, med vissa, att vi kommer att ses igen. Förr eller senare. Jag är ju inbjuden att bo hos kompisar här nästa sommar. Så om jag har pengar kommer jag kanske åka tillbaka. Imorgon åker jag iväg på treck och kommer tillbaka hit typ 1 timme på lördag och sedan åker jag till Florida och därifrån direkt till Sverige. Kommer hem till Sverige igen 11e juni. Känns så himla konstigt. Men såklart så inser jag väll någonstans i bakhuvudet hur underbart det kommer bli att se er alla där hemma igen, men just nu är jag bara mitt uppe i att säga hejdå till det här livet att jag inte ens kan tänka på Sverige överhuvudtaget. Det är bara USA i min hjärna just nu, för det är faktiskt helt hemskt. Jag har träffat alla mina kompisar för sista gången, och jag har ingen aninig om när vi kommer ses igen. Uh.
puss

Kommentera inlägget (0)
Näst sista dagen i Sahuarita

So what can I say? Det är så sjukt nära slutet nu. Igårkväll sa jag hejdå till en hel grupp med kompisar, och imorse åkte Som hem till Thailand. Ikväll ska jag säga hejdå till några av mina allra bästa kompisar. Imorgon är min sista dag och jag ska säga hejdå till ytterligare några kompisar då. Mitt rum är helt tomt nu, och det märks liksom överallt att det nästan är slut. Jag har varit konstant upptagen sedan skolan slutade förra fredagen, helt ärligt. Har liksom inte varit hemma en enda sekund. Lämnat huset på morgonen och kommit hem mitt i natten typ. Lol. Och på torsdag morgon är min tid i Sahuarita över. Och jag printade precis ut alla flygbiljetter! Herre. Känns så himla sorgligt att lämna hela sitt liv ännu en gång:(
Jag behövde ju självklart en bild på mig själv framför en skolbuss haha.
puss hörrni, vi ses om 13 dagar!!!!

Kommentera inlägget (2)
ni är bäst

hade en AMAZING dag igår med alla mina favoritmänniskor.
Shay och Kylie på Shay's gradparty
Eegje and me på Shay's gradparty
all of us
at Bree's gradparty
Zach
Me and Joe
Häng med dessa människor och du har aldrig tråkigt, NO KIDDING.
Vet ni förresten vad folk säger till mig typ en gång om dagen här?:
-omg Tess, u crack me up!!!!!!
Hahah.
puss

Kommentera inlägget (0)
Hela min graduation

Och här är hela min graduation! Om ni vill se när jag do the walk så gör jag det typ vid 46 minuter!;) Och ja, jag får ju inte göra det riktigt på riktigt men jag får i alla fall gå upp och skaka hand och allt, och jag fick faktiskt ett certifikat haha, så jag är glad. Förresten så är det en av mina favoritlärare som ropar ut namnen (alltså han som säger mitt namn haha), min historialärare och mer känd som the football coach - Coach Rod i alla fall. Och det allra sista är ganska coolt också när alla kastar av sig hattarna haha. OCH min absoluta favoritlärare Mrs. Kempton är the speaking teacher hon har kort brunt hår och pratar ganska precis innan mig haha (förutom hon som delar ut honors). Så ja. Hahah. Min graduation i alla fall.
puss

Kommentera inlägget (1)
Sweden invasion

Juste ja, jag glömde ju och säga ngt om mamma och pappa och dom i förra inlägget! De är här i alla fall. Jag har visat dem allt, typ min skola och alla mina kompisar hus. Hahah. Plötsligt har jag en taxi 24/7! Hahah, nej men det var bäst och träffa dem igen. Kan ju säga att jag är helt hopplös på att hålla isär svenska och engelska, vet aldrig vilket språk som kommer ur munnen nu mer. På bilderna är vi på Mama's Hawaiian Barbeque, ett matställe nära min skola hahah. Jag kommer också ihåg hur irriterande min familj är nu! Och hur roliga dom är. Nu när jag har träffat dom och minns hur de är så skulle jag lätt kunna stanna här tio månader till haha.
Fast de är bäst i världen såklart. Sov över på deras hotell en kväll (den enda kvällen jag kunde!) och det var så himla mysigt.
pusspuss i alla fall.

Kommentera inlägget (0)
the minutes are working over time

Mitt liv är bäst. Precis just nu är allt helt perfekt. Jag vill åka runt i bilar och hänga med alla mina favoritamerikaner för alltid. Det enda som förstör den här grymma tiden är tanken på att jag måste säga hejdå till alla om några dagar. Vi alla kommer att spridas ut all over the world. För många av mina amerikanska kompisar kommer lämna Sahuarita snart med. Jag graduated igår. Det var den grymmaste känslan ever. Jag sov hos Kylie för två dagar sedan, sista gången vi alla var tillsammans nästan. Jag var på gradnight hela natten också nyss. Jag har i princip inte varit hemma sedan i måndags.
Preparation and run through for graduation
Efter the preparation åkte me, hildegun och Joe till Denny's och åt lunch.
Joe släppte sedan av oss at a nailplace och vi gjorde om våra nalgar (vi får discount för vi är exchange students!) och sedan gick vi till starbucks.
'
Snygga va?! Lol.
sedan var det time for GRADUATION. Vi fick ju inte ha på oss cap and gown at the graduation, men vi satte på oss allt innan BARA för att ta bilder lol.
Gradnight! I princip blir man inlåst på campus från 11 på kvällen till 5 på morgonen natten efter graduation. Gratis mat och massa roliga grejer och göra. Skulle inte funka i Sverige, men since typ alla Junoirs och Seniors går till Gradnight här är det fett värt. Min bästa Kiara på bilden.
Kylie och jag.
)
time to try to sleep some more. Maybe. Jag har inte tid att sova. Kommer nog inte ha tid förrän jag kommer till Sverige.
puss

Kommentera inlägget (0)
family reunion

Mamma, Pappa, Wille och Martin kommer om typ en timme!
PUSSSS

Kommentera inlägget (1)
Senior BBQ

Varenda gång jag ska ut och hämta posten så går jag alltid in i kaktusar! En gång fick jag kaktusgrejs på hela byxorna, och igår fick jag det på hela foten. Det är så svårt att få bort hahah.
Senior BBQ:
Cecilia and me
Alyssa and me
Me, Alyssa and Joe
Me and Hildegun
Hahah the BBQ var så himla rolig! Vi hade ett crazy vattenkrig, massa tävlingar och grejer med SHS seniors, inne på skolgården. Någon hällde en hel hink med vatten över mig! Haha
Puss

Kommentera inlägget (1)
More movies

Hahahah Kiara har VÄLDIGT bra kunskaper inom det svenska språket. Hon kan ett ord.
PS. Man måste höja volymen för att höra. Min kamera är dum. Haha. 
Sista dagen i Newspaper. Så jag gjorde en film.
Anatomy, forth Period. Så sorgligt att jag aldrig mer kommer sitta där igen.
Så sista skoldagen var saaad. Blev kramad av människor hela dagen och var nära på att börja gråta hela tiden. Ingen berättade innan jag åkte att sista dagarna i skolan här skulle bli precis lika dana som sista dagarna på södra förra året! Så sad. Kommer ju träffa rätt många på graduation i alla fall.
pusspuss

Kommentera inlägget (3)
Me and my Americans<3

Har haft en himla najs torsdag! För det första, jag slutförde mina finals! Så jag är KLAR med alla mina klasser nu. För alltid. Sista dagen i High School är imorgon. Efter skolan så drog vi till Mcdonalds helt spontant typ. Eegje och jag ville gå på bio så vi frågade om Zach ville skjutsa oss och så hamnade vi ganska random på Donken i några timmar. Lyckad torsdag, trodde liksom att jag inte skulle göra ngt alls haha. Och så råkade jag ha kameran med mig. Vet inte ens varför. Tror jag ville ta lite bilder på mina sista dagar i skolan haha. Love u guys.
Hahah jag vaknade tio minuter innan jag skulle till skolan idag, så jag INTE tid att fixa håret eller tänka vad jag skulle ha på mig eller något alls!! Haha.
Vår fina film haha…

Zach, Eegje, Me and Cara.
Byeee everybody!<3

Kommentera inlägget (0)
Mina listor haha

mat jag saknar från Sverige:
esterella sour cream onion chips!!!!! (inget slår våra svenska chips)
prickkorv limpmacka (trodde ALDRIG jag skulle säga detta haha)
leverpastej
Filmjölk (GE MIG NU)
spagetti med ketchup (INGEN här fattar att man har ketchup på spagetti!)
jordgubbar med mjölk (en svensk sommardag måste läggas till där haha)
riktig mjölk
riktiga stora morötter
riktig gurka
riktig ost (= inte mcdonaldsost)
yoghurt!!! (typ arlas honungsyoughurt, det GÅR INTE ATT HITTA YOGHURT HÄR SOM INTE SMAKAR SOCKER! Tillochmed våra sockerbombyoghurts är osöta jämfört med hur de är här. okej de har typ grekisk yoghurt, men det är det enda)

Mat jag kommer sakna i USA:
majskolvar (de är SÅ MYCKET BÄTTRE HÄR)
riktig mexicansk mat (vad vi äter i Sverige är INTE mexicanskt jämfört med vad de har här en timme från mexicanska gränsen)
peanutbutter cups
små chipspåsar i en stor låda
Arizona Icetea (KÄRLEK. Dricker typ varje dag till lunch)

resturanger:
Carl's jr
IHOP (bäst<3<3, typ pannkakor1!)
Olive Garden
KFC
eegee's
Starbucks
Sushi Garden
Red Lobster
I n out burger
Med mer haha

resturanger jag saknar från Sverige:
INGA ALLS haha
Möjligen waynes coffee haha. Men det är nog mest najsigheten med att chilla på caféer i Sverige som folk bara inte gör här.

Affärer jag kommer sakna här:
WALMART<3<3<3
Victoria's Secret
ROSS dress for less haha (fattar inte att jag just skrev det. Men när man har vant sig vid ROSS inser man liksom hur billigt allt är och att man faktiskt kan hitta snygga kläder där hehe)
Fry's (så mysigt där!)
Hollister hahaha (fast har vi inte det i Sthlm nu kanske? Inte samma sak ändå;) Dt är bara en så knäpp affär haha och alla har seriöst på sig saker därifrån. ALLA.)
Forever21 (egentligen bara en dålig verision av HM, men ändå najs)

Kommer sakna annars:
Åka runt med sina kompisar i bilar
High School
Efterskolan sporter
Track<3
The movies
school spirit
MINA KOMPISAR (mest av allt)
Min V-familj
Engelska<3
Hela mitt liv
ALLTING JAG HAR UPPLEVT HÄR<3
MED MER haha.

Vad jag har saknat från Sverige:
Tåg och bussar
Stockholm
gå till olika ställen
kunna GÅ mellan olika affärer
gågator
götgatan
Södra Latin
Svenska sommardagar
Skidor
bo i en storstad (för när allt kommer omkring så är jag VERKLIGEN en storstadsperson haha)
Greetings from AZ
puss
PS. Mami, Papi, Wille och Marte kommer om EN VECKA<3

PS2. Jag har första dagen av finals imorgon! Det behövs ett mirakel för min del hehe. Tur att I'm passing all my classes even if I fail all my finals haha. LOVE their percent system. Just sayin that if my grades mattered, it would be like the easiest thing on earth to graduate High School with all A:s haha. Really. You can be down to a C in the beginning of fourth quarter and still be able to work yourself up to an A just by turn in your homework and bellwork (= REALLY EASY WORK), and graduate with an A. Way different from Sweden where homework and bellwork doesn't really count towards your grade at all. They don't get the part with different levels of assignments here.
puss

Kommentera inlägget (0)
How did the time go by so fast?

Heyy
Läste just igenom allt som folk har signat till mig i the yearbook, och jag får bara mer och mer panik. Jag fattar inte att jag ska åka så snart. Det är en månad till jag sätter mig på planet. En skolvecka kvar sedan ledig i en vecka och sedan graduation. Liksom nästa fredag kan vara sista gången någonsin jag ser typ massor av mina kompisar. Sista gången?! Alltså dom jag inte hänger med på fritiden. Herregud. Det är alltså exakt en vecka. WFT. Jag har ju vetat hela tiden att jag ska åka hem, men alltså det har aldrig varit såhär kort tid kvar! Det är helt sjukt vad jag kommer sakna alla. Liksom mars och april känns som en sekund sedan. No joke.
Puss.

Kommentera inlägget (0)
exchange student power

Här är lite bilder ifrån the exchange student BBQ för typ en vecka sedan. Och så är non-exchange student Kylie där med haha. Alltså eftersom vi ska vara med i tidningen haha.
Var på the State meet i Phoenix igår i alla fall! Hängde mest med  Shay hela dagen hahah, och halvvägs in i tävlingen så förändrades vädret helt crazy, gick från jättevarmt och soligt till typ så blåsigt att grejerna på the field blåste iväg, regn, åska och blixtrar. Har inte sett ett moln på typ tre månader liksom hahah. Så they cancelled the meet around 5, and I got home around 11 anyway cause it's a two hours drive and we stopped for dinner at a resturant (it took FOREVER). Jag har verkligen glömt bort att uppskatta vädret här på senaste tiden! Måste göra det innan jag åker hem och risken finns att det regnar tre veckor i rad!
PUSS

Kommentera inlägget (0)
Sista normala skolveckan just nu

My favourite class och my favourite teacher - Anatomy med Mrs. Kempton. Hon är lätt en av de bästa lärarna jag någonsin har haft. Idag dissekerade vi en grismage med bebisar i! Ganska sorgligt för att de var så söta, men i alla fall. Det var en tävling mellan klasserna, för vilken mage som hade mest bebisgrisar. Vår hade 13, och vi kom tvåa tror jag haha. Gissa vem som gjorde en AWESOME catch med the football idag i P.E liksom?!?! Jag är helt grym på football nu haha. Visste knappt vad det var förut haha.
Jag och Kiara i våra blue and gold spirit week T-shirts haha.
Vill egentligen åka med trackteamet till State meet imorgon, men det verkar inte som jag kan få en skjuts hem (vi kommer hem typ mitt i natten haha) så jag blir nog kvar i skolan. Lite tråkigt. Måste hitta Coach Prince tidigt imorgon också och säga att jag inte kommer! Kommer bli ganska krångligt hahah.
puss

Kommentera inlägget (0)
yearbook!

The yearbook kom idag!
Och vem är på första sidan om inte jag liksom?!?! Hahah.
Hahah här har vi då årets trender på min skola.
Homecoming
Failat foto, men the foreign exchange page i alla fall!
Hahaha jag typ dog när jag såg den där bilden! Så ful! Hahaha. Och shit vad vi skrattade när vi läste vad vi hade Svarat på alla de där frågorna för typ sju månader sedan!!
Go anatomy haha! Där är jag igen;)
Neeeewspaper
Okej så your senor quote is suppose to be något typ seriöst haha, men jag glömde att lämna in min så istället för att lämna det tomt under mitt namn som de gjorde förra året så satte de in ngt helt random!! Så mitt senior quote är alltså "in France, it is illegal to name your pig Napoleon" !!!!!! PUCKOTJEJ liksom.
Jaja puss

Kommentera inlägget (0)2011/2012


RSS 2.0