Jag freakar över the dress code igen...

Det är helt obegripligt att jag åker om fyra dagar. Helt jävla sjukt. Och jag tror faktiskt inte att jag fattar det någonstans. Om en vecka kommer klockan vara åtta på morgonen ungefär i Arizona och jag kommer troligen precis ha anlänt till Sahuarita High School, allra första dagen. HerregudHerregud. OM EN VECKA. Om fyra dagar kommer jag vara i New York vilket också är ganska otroligt. Och det är så blandade känslor hela tiden ni vet. Ena sekunden är jag överlycklig, andra jätteledsen och tredje så galet nervös.
Och alltså jag kan fortfarande inte riktigt acceptera hur fula kläder jag kommer ha på mig de kommande tio månaderna. Kände mig ganska pigg idag (ingen feber, woho!) och så var jag så galet trött på att ligga hemma så jag tog mig till stan för att köpa några T-shirtar som jag kan ha på mig i skolan. Anita skrattade åt mig och min ångest över att behöva köpa fula T-shirtar hahah (underbaaart att träffa Anita förresten, var typ en månad sedan). Och det känns verkligen tragiskt. Liksom inga linnen alls, inga magtröjor, inga leggings, inga over-sizekläder. Jag får liksom inte ens ha på mig leggings och en längre tröja.
Detta är alltså kortaste längden på shorts jag får ha! Haha, så alltså köpte jag ett par jeans som jag klippte av eftersom det kommer vara ungefär 30-40 grader när jag kommer dit. Jag pratar alltså om dresscode i skolan om någon har missat det.
puss hörrni.

Kommentera inlägget (0)




Jag kommer sakna er så mycket

Hejhej!
Det är så sorligt att jag missade Emmaboda. Sorgligt sorgligt sorgligt. Nu är det massor med människor som jag inte kommer hinna träffa innan jag åker bort i tio månader. Jag hade verkligen inte räknat med att bli sjuk. Men vad skulle jag göra liksom? Jag kunde ju inte åka när jag hade 39 graders feber liksom. Men gud vad deppigt det var. Herregud. Jag kommer sakna alla så otroligt mycket.
puss

Kommentera inlägget (0)




Min värdfamilj

Okej blogginlägg.
Jag har träffat min värdfamilj nu och de är hur snälla som helst. Kathy, min värdmamma, är värsta amerikanaren och snackar massor hela tiden och är jättetrevlig. Min värdpappa, Kevin, är bara jättesnäll och gillar samma böcker som mig. Himla trevligt och roligt var det att träffa dem och nu slipper jag vara lika nervös för att komma till Arizona under soft-landing camp i New York vilket äger galet. Men ni fattar inte hur galet nervös jag var innan de kom. Tror faktiskt aldrig jag har varit så nervös i mitt liv som jag var den dagen. Jag gick runt och mådde illa och kunde inte äta och låg bara ner i sängen och stirrade i taket ungefär. Kunde knappt sopa altanen haha! Eller tänka på vad jag skulle ha på mig. Haha. Men det gick som sagt hur bra som helst.

Vad som suger till tusen är att min hosta (som jag haft sen peace and love) har blivit värre igen och febern har kommit tillbaka. Jag är apigt trött på feber. Hosta kan man ju överleva (även fast jag har hostat så mycket att jag har fått ont i sidan och ryggen så att jag måste trycka något mot sidan och när jag ska hosta haha), men lägger man på feber blir det ju bajs speciellt när man planerar att dra till emmaboda om några dagar. Så det suger galet. Får helt enkelt hoppas att det blir bättre.
Puss

Kommentera inlägget (0)




Allt

Hej!
Jag är hemma från Grekland och har så mycket att skriva att det slutar med att jag inte skriver alls haha. Men jag kan ju skriva det viktigaste i alla fall som tillexmpel att jag är inbokad på avresan till USA den 5 Augusti. Och sedan kan jag ju berätta att min värdfamilj mailade mig när jag var i Grekland och berättade att de skulle komma till Sverige. Alltså kommer dom till Sverige IMORGON och kommer på middag hos oss på fredag. Jag är jätteglad och jättenervös kan man ju säga. Harry Potter var helt underbar. Jag älskade den verkligen. Filmen var ju bra på riktigt och hela slutstriden var så bra gjord att jag ryser bara jag tänker på det. Fast det känns tomt i hjärtat att Harry Potter är slut. Känns lite som slutet på barndomen. Men eftersom filmen var så underbar är jag glad i alla fall. Och det var ett gott tecken också, att mina värdföräldrar skrev i sitt mail att dom var avundsjuka för att jag hade sett senaste Harry Potter och att de snart ska se den. Det måste ju vara ett tecken på att jag passar in i den familjen alltså. Jag kommer att gå på Sahuarita High School nästa år. Deras dress code är fet sträng och jag har faktiskt inga kläder att ha på mig i skolan över huvud taget. Jag måste ha shorts som inte är kortare än till knäna och tröjor med minst T-shirtarmar. Och klännigar och kjolar har också knäregeln samtidigt som de inte får vara längre än en bit under knät. Och lägg sedan till att det kommer vara mellan 20 och 40 plusgrader hela året. Vad fan ska jag göra?? Hahaha. Helt körd i klädväg. Måste skaffa mig en ny klädstil hahaha. För det är bara att inse att jag inte har något över huvudtaget i min garderob just nu som funkar i princip.
Var på Amerikanska Ambassaden idag också. Det var fett läskigt och ganska roligt. Först fick jag stå i en lång kö utanför i en timme, för att sedan bli framropad till en vakt där jag skulle visa mitt pass för att sedan gå igenom säkerhetskontroller typ som på flygplatser plus att de kontrollerade mina fotsulor. Sedan fick jag ensam gå in till ett rum (jag fick inte ha med mig väska, mobil, ipod eller påsar eller något alls haha) och vänta på att de skulle ropa upp mig och så fick jag lämna in massa konstiga papper som man hade samlat hemifrån (och så panikade man lite över att något papper var fel eller att något saknades för det var verkligen värsta reglerna) och sedan fick jag sitta ner igen tills de ropade upp mitt namn igen och så blev jag intervjuad. Intervjun som man freakde för men som visade sig innehålla en fråga haha. Tur att jag satte mig bredvid en tjej som skulle åka som Au Pair i det där väntrummet alla fall, det var inte lika läskigt när man hade någon att prata med. Hihi.
Saknar mina vänner!!!
Puss

Kommentera inlägget (1)




solsolsol

Ehehe Arizona har 300 soldagar om året och endast December-Januari kan jämföras med svensk senvår. Hahahah. Shit pomfrites.

Kommentera inlägget (0)




Lite mera snack bara

Hej
Nu ännu ett inlägg. Peace and Love var grymt och 30 Seconds to Mars var bland det bästa jag har sett. Det blev ett sådant sjukt jävla drag i publiken. Jag stod typ längst fram ensam och flippade galet haha (Eller Mira hängde där med mig en liten stund). Jared Leto drog upp typ 30 pers på scenen och det var helt enkelt galet. Sista två nätterna var däremot bajsiga för jag hade feber pch hostade galet, i alla fall på nätterna. Nu när jag sitter här hemma med 39 graders feber fattar jag faktiskt inte hur jag orkade med de där två nätterna. Hade jag vetat att den andra skulle bli lika jobbig som den första hade jag nog åkt hem på lördagen alltså. För det var hemskt, typ hittade inga Alvedon svettades och frös så jag tog av och på allt jag ägde ungefär hela tiden och så sov jag typ inget över huvudtaget, i ett tält på en festival. Blä. Hahaha. Så ser man det på det sättet så är det otroligt skönt att vara hemma i min säng nu, även om det var så jävla kul innan alltihopa liksom. Imorgon ska jag till Grekland, så jag hoppashoppas att jag snart mår bättre.
Alltså checka folkmassan, man fattar ju inte att det var sådär mycket folk när man bara står där. Och ofta jag stog typ längst fram av alla de där människorna, så konstigt egentligen.
puss

Kommentera inlägget (0)




Placering

Hey
Massa massa saker att skriva. Men jag är så död så jag tar det mesta senare.
Men jag har fått placering!!!! I Arizona! Det är helt sjukt och jag är glad. jag ska bo på ett ställe som heter Green Valley som ligger nära mexikanska gränsen. Flippat. Galet. Sjukt. Grymt. Jag vet inget om familjen ännu.
Ja, jag behöver ju inga vinterkläder med mig. Hahaha.
puss

Kommentera inlägget (0)







2011/2012


RSS 2.0