Peace

Heeej!
Ska snart dra iväg till min vän Mira. Vi ska sova och imorgon ska vi åka till peace and love, tagga galet! Vi ses om en vecka. Jag gjorde klart min visumansökan i helgen, herregud vad jobbigt det var men nu är det klar! Skills till mig. Puss.
visst ser jag läskig ut guys?!?!?! haha.
Puss

Kommentera inlägget (0)
Mina muppiga tankar

Heey
Vet ni vad jag önskar ibland? Hahaha, att jag var fett dålig i skolan för då skulle det vara mycket lättare att välja någon konstutbildning efter gymnasiet ni vet. Nu känns det som att mina betyg i andra ämnen är för bra för det haha. Ganska konstigt egentligen. Att jag tänker så. Fast jag får se vad som händer, kanske kommer jag gå en konstutbildning i alla fall eller kanske inte. Känner att jag vill gå allt från satsiga plugglinjer till värsta konstgrejen. Hihohiho. Och jag vet att jag lägger upp saker jag ritar hela tiden och det är bara för att jag är i ett ritarmood just nu som säkert kommer försvinna igen snart. Så det är lungt.
Puss

Kommentera inlägget (0)
Sommarlovet

Två bilder som togs en trevlig eftermiddag och trevlig kväll hemma hos Lisa för några dagar sedan. Vi hade det himla mysigt och såg filmen, "Jag dödade min mamma" som ju är galet bra. Kära vänner vad jag kommer sakna er <3
Snaaaart är det Peace! Och Anita (en annan kär vän jag kommer sakna galet <3) måste ta sig hit så att vi kan fixa tältet någon gång så att vi kan sova någonstans liksom. Hihohiho.
Puss

Kommentera inlägget (0)
decimaler lika med PI

Hahaha. Jag hade tråkigt okej. Ibland ser jag i bilder, som tillexempel om det händer något så ser jag bara hur det skulle sett ut om jag ritade det. Och alltså ritade jag Signes, Lisas och mitt PI-moment ganska fult och ganska jättemuppigt. Men det var kul. Hahahah.
Puss hörrni

Kommentera inlägget (0)
Fast det ska ju bli askul egentligen


Lalala

Kommentera inlägget (1)
Inga visumgrejer, ingen placering

Heeej
Alltså det börjar kännas som det kommer bli helt omöjligt för mig att komma till USA eftersom jag inte har fått placering eller visumgrejerna eller någonting och snart kommer alla tider på ambassaden ta slut! Och herregud vad det där visumet verkar jobbigt liksom. Hoppas bara jag får grejerna innan man åker iväg på peace and love och grejer. För annars blir det ju lite jobbigt. Liksom.
Puss

Kommentera inlägget (0)
Love is in the air, not.

Rita galet.

Kommentera inlägget (0)
Jag pratar om lite filmer bara

Hey bloggish
Anita och jag var och tränade, sedan hyrde vi plötsligt två filmer fast jag ju aldrig hyr filmer nästan. Så det var ju galet trevligt måste jag säga. Både "Nowhere Boy" och "An Education" är ju så himla fina. Jag måste ha sovit lite halvt när jag såg "Nowhere Boy" förra gången för jag hade typ glömt halva filmen och det bästa var ju också att den var ännu bättre den här gången än förra gången jag såg den (tror det var någon trevlig kväll och min kära vän Lisa för något ganska långt tag sedan).

Finaste historien och finaste skådespelarna och finaste vänskapen.

Och "An Education" är också så fin och bra och jag vill se ut som Carey Mulligan i alla fall idag. Bra skådespelare där kan man ju säga.

puss, hörrni.

Kommentera inlägget (1)
Vännervännervänner

HEY nya bloggen
Jag åt lunch på ett ställe idag och jag kom fram till vilken sjukt idiotisk text låten om spelades där har, asså ni vet "det finns bara en av mig och jag, det finns bara en av dig, och det är du, det finns bara två av oss, och det är vi", jag menar hallååååååå? mig-jag, dig-du, oss-vi!!!!! GRATTIS, bra jobbat du kan sveeeenska!!!!!! Vilket konstaterande den refrängen har liksom. Herregud vad låttexter är mobbade. Att jag ens skrev det här.
En bild jag ritade för ett tag sedan som jag började färglägga i datorn lite random haha.

Hahaha asså USA-bloggar för övrigt, ni vet alla som bloggar under året alltså, jag kan inte bestämma mig och det är bra eller dåligt att sitta och läsa dem. Inte för att jag kan sluta för det, utan det är ett beroende jag har fått senaste tiden alltså, sitta och sträckläsa USAbloggar haha. Men jag menar, man får ju panik ibland när man läser om folk som har bytt familj typ sjuttioåtta gånger under året och haft det typ hemskt. Och så vidare liksom. Samtidigt som det är läskigt och läsa om alla som haft det sjukt bra också, för det känns dumt och ha för höga förväntningar också eftersom året ändå inte kommer att bli som man tror att det kommer att bli. Klurigt det där.
Jag har kompisabstinens! Känns som jag har suttit instängd i mitt hus i månader, fast jag bara har varit på landet i ett dygn. Men nu ska jag dra, puss

Kommentera inlägget (0)
När man vaknar klockan ett

Hej!
Eftersom detta är min USAblogg så borde jag ju egentligen bara skriva om USA. Men nu innan jag åker kommer det nog bli lite andra saker också och inte bara USA bara så att ni vet att jag lever. Tillexempel kan jag ju berätta att jag vaknade klockan ett, alltså för 40 minuter sedan. Sedan kan jag också berätta att jag har en annan snygg design på testbloggen, men för närvarande har jag problem med en meny som har hoppat iväg ur sin ruta och därför får jag behålla den jag har för tillfället.

Men eftersom det är en USAblogg kan jag ju göra en lite lista på de läskigaste/mest spännande/roligaste stunderna jag har framför mig:


1. Dagen då explorius ringer och säger att jag har fått en värdfamilj.
2. Gå av flygplanet i USA och hitta värdfamiljen
3. Första veckan på High School
4. Första skollunchen.
Och sedan kom jag inte på några fler moments.
Jag en dag hemma hos Elise för någon vecka sedan. Hennes väggar är inte rosa. Men det var en trevlig dag hur som helst som slutade med att inte komma in på gröna lund och istället sitta vid kajen utanför med massa vänner.


Puss,

Kommentera inlägget (0)
Välkomna till min blogg helt enkelt

Okej.
Det är lika bra att jag startar den här bloggen en onsdageftermiddag som denna. Jag heter Therese och har gått två år på Södra Latins gymnasium med bild och forminriktinig. Det har varit två grymma år kan man ju säga. Mina klasskompisar är underbara och jag har målat galet mycket och läst matte c. Bland annat. I höst åker jag till USA och stannar där ett år och går på high school. Detta är allt jag vet än så länge:
1. Jag ska till USA, någonstans mellan toppen och botten.
2. Jag åker mellan 29 juli och 13 september.
3. Jag kommer sakna ALLA mina vänner otroligt mycket.
4. Och min familj såklart.
Sedan vet jag inget mer. Jag hoppas på att få placering väldigt snart måste jag säga. För jag blir galen av att vänta.
Alltså. Mitt hår är ju inte blått egentligen. Men visst skulle det vara coolt?? OM det var det liksom. Gimp är kul.
Tack och hej

Kommentera inlägget (0)
Välkommen till min nya blogg!


Kommentera inlägget (0)2011/2012


RSS 2.0