Sjuk i USA är tråkigt

Heeey
Helgen har varit blä, för jag har varit sjuk och bara legat hemma. Tråkigt som sjutton gubbar måste jag säga.
Här är vi efter the soccer game från i torsdags, bilden är snodd from Hildegun hehe. Vi är alltså ute på the Football/Soccer field.
pusspuss

Kommentera inlägget (0)
Bloggrape by Anita


Råkar ha Tesses lösenord just nu så jag passar på att göra en liten bloggrape hoho.

Hej Tesse, jag saknar dig jättejättemycket, bara så du vet <3
//Din kära vän Anita
Tesse bloggrapear Anitas bloggrape:
Anita, du läser mina tankar!!! Tänkte precis göra ett inlägg och berätta hur bäst du är eftersom du fixade min bloggdesign!!!!! Och haha du var bäst innan också! Men hur som helst, Anita fixade min design, TACKARTACKARTACKAR <3
Saknar dig med,
//Din kära vän Tesse

Kommentera inlägget (1)
Mina underbara södrakompisar

The feeling när Sandra säger skype nuuuu och man loggar in och ser typ några av de bästa människorna som finns; Rebbe, Lisa, Signe, Jossi, Sandra och Jenny. Jag saknar er och alla andra bästa kompisar från ES3b <3 Det är så underbart att veta att vad som än händer här borta, så har man grymma kompisar där hemma i Sverige<3
Ungefär 10-15 personer på det här kortet är bäst i världen <3
puss

Kommentera inlägget (0)
Weekend again

Hi guys
Helgen har varit najs hittils. Igår var jag hemma hos Elise på ett planning meeting. Vi, Annilee's utbytesstudenter, planerar att ordna vår egen resa till San Diego. Jag tror egenltligen inte att jag kan följa med eftersom jag redan är lite överladdad med resor. Har jag sagt att jag drar till Hawaii 28 mars??? It's gonna be grymt! Men hur som helst igår så var alltså Igor and Frederic från Tucson och Hildegun and Me hemma hos Elise. Vi hade kul hela kvällen. Anledningen till att vi valde San Diego är ju för att det är nära och ganska billigt hehe. Ikväll ska jag troligen på ett Birthday Pary, men vi får se. Jag har nästan lust att bara vara hemma och gå till the movies eller något istället, har haft så mycket going on lately.
Juste jag var på både ett soccer game och ett basketball game i torsdags efter skolan. Det var jättekul, alla jag satt med på the soccer game skrek så det var helt sjukt haha, plus att vi vann 6-0 haha. Girl's Varsity Soccer this year är asbra haha.
Puss

Kommentera inlägget (0)
The feeling when almost all updates on facebook suddenly are in English

Okej jag tänkte visa er alla mina favoritprylar här borta;;
Okej detta är Arizona Ice Tea. Typ det bästa Istéet i världshistorien. 99 cent at Fry´s ;) Och finns alltid i cafeterian på lunchen.
Okej heheh mina cowboy boots. Var bara tvungen att köpa ett par eftersom jag bor i the Cowboy land!! I Sverige nästa år tänker jag använda dom jämt hihihi.
Min väska som jag köpte i någon Mall i Tucson. Den är bäst. Använder den exakt varje dag. Tillsammans med mina moccasiner som jag i princip har bott i sedan jag köpte dom hehehe.
Okej min Senior 2012 sweater. Har på mig den varje morgon när det är kallt haha och sen lämnar jag den i skåpet efter 0-hour P.E och har bara på mig en vanliga tröja resten av dagen. Lite för kallt i period 1 och 2 men sedan blir det ju så apigt varmt.
Mina coverse som jag köpte för några veckor sedan. Det är billigt med converse here guyyys.
Min snygga ring som jag fick på posten från Martin!!!! Har visat den för alla i skolan och berättat att min svenska brorsa skickade den till mig hehehe. Har förresten haft på mig alla smycket jag fick av familjemedlemmar från Sverige i jul:))))))
Mitt school ID. Hehehe, kommer nog spara det för alltid haha. Tycker det känns så exklusivt att gå runt med det varje dag haha.
Okej här är min 39dollars telefon från Walmart. En ganska failig grej, men ack så viktig hahah.
Pusspuss guys

Kommentera inlägget (0)
Bara ett onödigt inlägg som inte säger något viktigt alls

Hi guys
Så jag kollade precis på American Idol, San Diego. Måste säga att den amerikanska versionen är lite mer exklusiv än den svenska haha. Liksom San Diego - Umeå? Vad låter coolast? Hahah. Nej men liksom, en av tjejerna som var med idag var liksom Jim Carrey's dotter. Ba ehe USA är lite coolare än Sverige liksom. Längtar verkligen till Californien nu! Åker ju dit över några lovdagar i februari woho, it's gonna be Awesoooome.

Annars är väl söndagkvällar ungefär som dom alltid har varit. Har pluggat lite idag och insett ungefär att jag har noll koll på vad som händer i min Engelskaklass, asså min lärare kör typ senior English på College nivå haha. Det är sjukt mycket hela tiden verkligen. På något sätt hade jag liksom totalmissat att jag skulle ha gått igenom akt 1 - 4 i Macbeth tills imorgon, skriva ner alla metaforer och skriva någon text om alla temptations (vad heter det på svenska haha?) going on. Och sedan skulle jag tydligen läsa första kapitlet i någon annan grej!

Och det är lite roligt hur mitt rum här blir värre och värre för varje månad haha. Jag tror att Kathy långsamt har vant sig vid att det är stökigt här inne haha. Liksom i början var jag ju fett duktig och det var städat hela tiden (oftast), men nu... nej inte precis städat längre haha. Börjar kännas mer och mer som mitt rum i Sverige. Jag måste helt enkelt acceptera att saker runt omkring mig är stökiga! Inte ens i en värdfamilj i USA kan jag hålla städat i mitt rum. Mamma och Pappa, ni måste bara inse att det inte går att göra någonting åt min allmänna stökighet.
godnatt allihopa,
förresten är det graduation om fyra månader och två dagar, hur sjukt är inte det?????
pusspuss

Kommentera inlägget (1)
Tombstone

Tombstone förra måndagen, I had a goooooood time med min bästa värdfamilj. Det är alltså en gammal westernstad, jag bor ju mitt i största cawboyplacet haha. Och papegojan bet mig!!!!! (okej nafsade, men det var sjukt läskigt haha). Eegje var här idag, vi hade kul. Eller vi skulle ju plugga liksom för Anatomy, men ja. Haha.
pusspuss

Kommentera inlägget (0)
sporter, sporter

heeeyyy
Dagen idag var himla lyckad. Trodde inte att jag skulle göra någonting alls, men sedan visar det sig att det är art club idag och efter det så var det boys soccer sista homegame som Eegje och jag bestämde oss för att gå till. Så efter hennes basket ball och min art club we went to McDonalds (Thank god that it is gångavstånd från skolan) och åt middag och sedan tillbaka till skolan och kollade. Det är inte ofta du bara helt random går till McDonalds eller annat matställe direkt efter skolan eftersom du alltid måste ha en skjuts hem om du går någonstans (jag kan ju direkt be mina host parents att komma tillbaka en halvtimme senare bara för att jag ska till McDonalds haha), så det var himla värt. De förlorade ju då, against Newgaleas, vilket sög lite. Men i alla fall. Lyckad dag. Jag har ju då en Article due klockan tolv ikväll som jag inte hade börjat på och en uppsats att avsluta och ändå bestämmer jag mig för att komma hem klockan nio. Haha, skolan är lågprioriterad kan man ju säga. Men jag är färdig med allt nu woho. Och by the way kan jag inte hitta min binder for anatomy, vilket suger eftersom jag måste turna in mitt bellwork imorgon och jag behöver alla points jag kan få i den klassen just nu hehe!

Sahuarita spelade ju Walden Grove igår (den andra High Schoolen i vårt distrikt), vilket betyder att det var vääääärsta grejen haha. Walden Grove hade ju T-shirts som det stod "beat SHS" (SHS= Sahuarita High School) på haha. Jag var inte där, men i alla fall. Sahurita gjorde mål sista tio sekunderna så vi VANN, oh yes. Och min history teacher var så rolig idag, han hade köpt en av Walden Grove's "Beat SHS" T-shirts och sedan lagt till Can't ovanför och satt fast maskoten för vår skola under. Ägande lärare man har. Hur som helst, när Walden Grove spelar Sahuarita kan även ett Freshmen/JW soccer game vara säsongens största händelse haha.

Kommer verkligen att sakna skolkänslan man har här nästa år. Och att ha sporter i skolan tycker jag bara äger. Även om man inte spelar, finns det alltid games att gå till och speciellt fotball säsongen är ju största grejen här liksom. ALLA gick till Matcherna på fredagar, klädda i skolans färger. Det är så synd att vi inte har så i Sverige verkligen, tycker jag. Skulle göra skolan till ett så mycket roligare ställe liksom. Skolan är ju det allt kretsar runt här, och är man at Sahuarita en bit efter fem så är det liksom fortfarande massor med folk där, och ofta så är det något game som börjar at the football field senare samma dag också. Såklart det finns dåliga saker med High School också, men för det mesta så är det sjukt najs.
Time to sleep!, pusspuss

Kommentera inlägget (0)
Jappi

I signed up for track today! Det börjar den sjätte februari hihi. Har ingen aning om om det verkligen kommer vara tryouts eller inte. Listan som coachen hade hade inte mer än 15 tjejer, så seriöst det kan ju inte vara allt för svårt att komma med. Jag vill i alla fall jättegärna göra track sista sportsäsongen, would be awesome! Och jag har ju ändå hållit på med friidrott, även om det var typ 100 år sedan (Hehe hur gammal var jag när jag slutade, typ 12?), men i alla fall! Jag vet hur man gör haha!! Så om jag kommer med, kommer jag alltså ha träning varje dag efter skolan till klockan 5.15 oh yeah. Snacka om att komma i form för bikinisäsongen hahahaahah (oj jag glömde att HELA MITT ÅR ÄR BIKINISÄSONG!!!!).

Min helg var awesome guys, three days weekend and everything. Hade så mycket going on att jag typ glömde att göra alla mina läxor och det slutade med att jag började med en uppsats och fyra andra läxor som var due tuesday, måndagkväll klockan nio. SMART. Och jag är fortfarande inte klar med uppsatsen och jag failade ett annat test i engelska (som hela klassen failade, men grejen var att jag var hos tandläkarn när de gjorde omprov!!!!...) så in English class I feel like a criminal hehehe. But it's allright. Det lööööser sig (ni fattar inte hur sjukt mycket slacker jag har blivit den här terminen haha... så sjukt svårt att bry sig när man vet att betygen man får här är helt värdelösa hehe).
Så nu måste jag verkligen avsluta min diskussion och analys av Hamlet så jag kan turna den in tomorrow haha... shakespeare in my hart hehe. Förresten lärde jag mig ett jätteroligt slanguttryck den här veckan; WHAT THE COOOORN.
pusspuss

Kommentera inlägget (1)
Winter FormalDetta var igårkväll, Winter Formal. Den bästa dansen hittills, typ alla var där och jag dansade hela kvällen haha. Hade först planerat att inte fixa mig så mycket eller så, men så plötsligt bestämde jag mig för att åka till ROSS och köpa klänning och skor och hela grejen haha. Men det var värt haha, alltid kul to dress up och allt (vi borde ha fler grejer man kan ha fina klänningar och allt på sig i Sverige hehe). Efter kyrkan idag åkte jag hem till Eegje igen (känns som jag har varit där hela helgen haha?), och vi gjorde vårt anatomy project which involving filma oss själva när vi cyklar hahaha. Vi skrattade typ åt allt och jag tror att båda var lite övertrötta eller något. Hur som helst så är jag ledig imorgon! Oh yeah, Martin Luther kings day for the win.
pusspuss
puss

Kommentera inlägget (4)
Ni får leva med mobbade bilder

Okej inte den bästa bilden i världen, men i alla fall, ni vill ju ha bilder så ni får leva med mobbade bilder! Parkeringen efter skolan idag. Det var blue and gold day plus en assembly (stavning någon hehe?), vilket typ betyder att hela skolan samlas tillsammans in the gym (inte utomhus eftersom det är "vinter" hahah), och så är det massa uppträdanden (lärarna battlade mot varandra, höll seriöst på att dö!!!) och så sitter man typ och skriker Senior tills man dör hahaha, och hela dagen idag var faktikst sjukt rolig. Skratta så sjukt mycket hahah (Kiara och jag idag alltså, hahahah).

Imorgon är det time for Winter Formal, vilket är typ en dans och jag är faktiskt sjukt taggad! Och idag efter skolan var jag tvungen att åka till ett Mandatory meeting med alla exchange students som har min area. rep, trodde att det skulle bli ganska tråkigt men det var faktiskt kul. Jag, Elise, Som och Kemah (Sahuarita Exchange students), hade fett kul tillsammans.
Time to sleeeep
see ya!

Kommentera inlägget (0)
When the summer never ends

Good Morning Arizona. Älskar att det är typ underbara soluppgångar här varje morgon.
Sertinos Coffee = Det enda Cafét som existerar på hela stället haha. Så när jag vill ha Kaffe är det dit jag går hehe, om jag inte köper på Starbucks såklart, som ofta finns typ inne i mataffärerna haha. Bilden är från i onsdags efter skolan.
Art Club idag var så himla kul by the way. Vi satt och pratade om Harry Potter och Hungerspelen eller snarare skrek haha, kändes som jag var med mina södrakompisar<3 Det var så länge sedan jag hade en sådan konversation hahahaha.
pusspuss

Kommentera inlägget (0)
The middle of the week for the win

Heeeeey
You should have seen everybody in my history class when I told everybody that I get money from the government every month haha (Studiebidrag). And when I told them that hospital treatment and college are free too most people felt like move to Sweden right away. Gotta love my country sometimes <3
Here is the Sahuarita Mustangs shirt I made with Kiara last week haha.
I have been studying in like forever today. Article due tomorrow for newspaper and like retesting in english (I failed the vocabulary part hehe, since it was a test we could't study for and my teacher was actually really understanding for once haha), and all this other stupid things you know hahah.

Elise is coming over tomorrow, We're gonna go swimming (I need to work out now so I can loose all my pounds before going back to Sweden hehe). I think I might Join Track and Field in february as well, and then I'm gonna work out like two hours every day for like three month! Oh yeah.

Gonna go to bed soon guys. P.E 7.15 tomorrow as usual hehehehe. We're gonna play soccer outside (=Cold), like the mornings are so cold, but then after like two hours it becomes summer again. Weird weather. Ah whatever seeeee yaaaa laaaaater.
Oh by the way, I had the most fun anatomy class ever today. Eegje and I were looking at videos on youtube for our muscle project to find what muscle groups are used for bycyckling. And first we were so on and got everything you know, like they were talking about the hip and stuff, but then they started to say all these crazy anatomy worlds like in a row and we looked at each other and started to laugh soooo much. We watched the same video like three times and laughed as much each time. Can say we didn't do that much anatomy that class, heheh, but it was worth it.
goodnight sleep tight

Kommentera inlägget (0)
This is my life

Heyyy there my blogg
Vet ni hur länge jag har tänkt fixa min design på bloggen hehe? Typ sedan i juni eller något, men jag orkar bara inte (Anita om du har tråkigt någon gång kan du ju alltid fixa min bloggdesign!;) Hahah, du vet väll typ vad jag tycker är snyggt haha?).
Hahah det är så roligt när folk i kassor på olika ställen är typ "So, where are you from? I heard on your accent hehehe..." och sedan forsätter babbla massa medan dom gör mitt kaffe hahah. Fast jag har hört typ 5 eller 6 gånger nu att jag inte har något accent (fast jag VET att jag har en, men i alla fall, alltid kul och höra). Jag börjar bli så himla irriterad på att vara utbytesstudent sometimes hahah, vill bara prata amerikanska och vara normal! Oftast är det ju roligt, men ibland blir det liksom lite mycket "ja men du är ju utbytesstudent.. blabla" och massa utbytesstudent skämt och sådant haha. Typ min lärare i P.E always håller på och ba allt är alltid utbytesstudenternas fel hehehehehe (typ när jag fick en boll på foten i dodgeball så att vårt lag förlorade hahah).... asså han skämtar ju! Men i alla fall, ibland får jag bara lust att skrika JAG VILL VARA AMERIKAN SLUTA SKÄMTA OM MIG haha. Fast det är ju verkligen inte elakt menat eller något, och oftast är det ju kul liksom hah.

Ser ni mina pannfinnar!!!!!! Jag tror att jag har börjat äta så mycket godis, kakor och chips så att mitt face exploderar i finnar eller något. Okej, jag fattar att alla inte vill höra om detta men i alla fall. Nu efter jul har jag verkligen börjat äta nyttigare faktiskt.

Och förresten, jag trodde verkligen att jag skulle ha så mycket mer hemlängtan än vad jag har haft. Jag har liksom inte haft någon alls nästan. Trodde verkligen att jag skulle ligga och gråta i sängen ibland eller något, men det har liksom aldrig hänt! Enda gången jag har gråtit sedan jag kom hit är typ jättellite på skype med familjen typ tre gånger eller något. Fattar ni vad knäppt det är? Jag menar, inte ens i början när det var ganska jobbigt längtade jag hem så mycket. Kommer ihåg att jag önskade vissa morgonar i början när jag hade hela dagen framför mig att jag bara kunde vakna i Sverige och gå till skolan på södra för att det var mycket enklare, men det var läääänge sedan nu guys. Sahuarita är ju min skolan nu liksom. Ganska konstigt att knappt längta hem ändå. Alltså det är ju inte att jag inte saknar alla, för det gör jag ju såklart - men det never turn into some jobbig hemlängtan eller något.

Spirit week next week och jag är taggad! Har ju gjort tröjor och hela skiten liksom!;) Så prepared!
Puss och kram time to sleep, efter en episode of pretty little liars of course;)

Kommentera inlägget (1)
Bra fredag!

Hejhejhej
Mitt liv är så himla kul! Hahah. Kom precis hem från Kiara, we have made school shirts for spirit week (nästa vecka) haha. Typ köpt tröjfärger och grejer och skrivit Sahuarita Mustangs och massa annat. Många har på sig sådana på Blue and gold day, alltså på fredag. Så det var jättekul! Vi drack varm choklad också och var ute och gick på promenad, hihi. Jag är så himla glad idag för massor med olika anledningar och jag vet knappt varför. Allt är bara så awesome helt enkelt. High School äger galet förresten. På många sätt så är det lättare att träffa mycket olika människor i high school eftersom man har the classes med olika människor hela tiden och inte har en egen klass. Så det är inte så konstigt att Amerikanare är sociala, dom måste vara det! Annars får man inga kompisar helt enkelt haha. Jag gillar bara hela feelingen med High School haha, det är så sjukt High School!
pusspuss

Kommentera inlägget (0)2011/2012


RSS 2.0