Senior night

Det var senior night yesterday at track! Betyder typ att teamet gör posters och ger blommor och grejer till alla Seniors, eftersom det var vårt sista homemeet (fast halva säsongen är fortfarande kvar haha). Så himla snälla! Till mig så hade dom köpt swedish Fish som dom tänkte sätta fast på min poster, men de hade inte tid, så jag fick dem bara i handen haha! Det är alltså ett godis de har här:P
Så jag fick blommor både från teamet och från Kiara som kom och kollade, min poster, godis och en påse Swedish fish haha. Och BY THE WAY, vi har en ny invitational på lördag och jag var uppskriver för longjump (kan tillägas att jag aldrig har tränat det, de bara satte mig där i alla fall). Och sedan så var de för få för VARSITY 4x800, och bestämde sig nästan att inte köra ända tills Malissa i mitt lag säger "Therese should run long distance, I decided that yesterday!" Och så plötsligt satte dom in mig där! Eller de frågade om jag trodde att jag skulle klara det, och hur kan man säga nej? Så ja. Är sjukt nervös nu jag kommer ju troligen spy eller dö eller något.
pusspuss jag ska iväg nu! Kom hem tidigt idag för det var half day!

Kommentera inlägget (0)




three quarters behind - one to go.

heeeeyy
Så första skoldagen efter lovet var inte så hemsk alls. Kom på när jag klev in i the gym för 0-hour att jag har saknat alla fett mycket haha! Fick ett halsband av Kiara som hon hade köpt i South Carolina där det står våra namn i en kristallgrej, hon var typ "so you always remeber me!" Bleeev jätteglad, kommer spara det forever haha. Min allra bästa amerikanska vän liksom. Och det var ju så kul att se alla igen och så började jag tänka på att jag kommer lämna alla "föralltid" om typ tio veckor. Herregud.

Okej track i måndags var en mardröm och det sämsta var att det var en så hard workout så jag spydde hahah. På riktigt. Okej typ fyra andra spydde också, men grejen var att jag spydde PÅ THE TRACK typ framför hela laget. WOHO. Best day of my life. Fast okej, folk är förstående - de vet ju hur jobbigt det är. Men INTE KUL I ALLA FALL. Men jag antar att det är vad som händer en måndag efter spring break om man chillar hela veckan utan att träna. Okej jag vet att det är toooo much information. Men i alla fall.

ÅH såg the Hunger Games igår by the way! Den var vädligt bra gjord, allt var nästan som jag hade föreställt mig. Pratade med Kevin om den hur mycket som helst. Kevin är min bästa värdpappa som gillar samma böcker och filmer som mig haha. Vi har alltid jätteroliga konversationer haha. Och jag såg en reklam för The Host, Stephenie Meyers bok! Ska bli så värt att se den!
pusspuss

Kommentera inlägget (0)




Viva Las Vegas!

Okej Las Vegas var som ingenting jag NÅGONSIN sett förut. Jag skämtar inte. Vegas slår lätt alla platser jag någonsin har besökt, för man kunde bara inte tro att det fanns på riktigt. Det var faktiskt helt amazing haha. Man kunde liksom inte sluta kolla omkring sig. Och alla människor där. Herregud alltså. Kom fram till att jag egentligen inte visste någonting om Las Vegas innan jag åkte dit, jag trodde typ att det var massa drive through chapels överallt och casinos haha. Och ja, det är väll ungefär så det är. Men alltså, det var typ 100000 gånger högre, större och extremare än vad jag trodde haha. Och egentligen så är alla kapell på en gata ganska långt ifrån Las Vegas blwd, såg inga alls förrän sista kvällen. Och jag visste inte att de hade byggt upp new york, paris, egypten och hollywood osv. på samma gata haha. Fast det kanske bara var jag. Och alla shower, jag visste inte att de hade så många shower där heller.
Och Grand Canyon. Grymt coolt. Spelar typ ingen roll hur många bilder man har sett, det bara är 1000 gånger bättre i verkligheten. Och jag måste gå till skolan imorgon. Orkar inte haha. I wanna have vacation from the vacation typ. Har inte haft internet på hela veckan typ också.
Nu ska jag sova och vakna och gå till skolan (blääääääääääää) Goodnight!

Kommentera inlägget (1)




10 månaders sommar... <3

Min tredagars invitational at U of A! :) Var jättekul. Och helt jättemycket för övrigt, hur kunde ALLA GLÖMMA ATT BERÄTTA FÖR MIG ATT KRONPRINSESSAN VAR GRAVID?????????
hahah, fick reda på det efter hon hade fått barnet liksom.
jaja pusspuss. Jag har springbreak nu! Åker till Sedona, Grand Canyon och Las Vegas imorgon!

Kommentera inlägget (1)




hur hamnade jag här liksom

heeeeeey
Så idag var en såndär dag när allt kändes som en film. Hade ett jättestort trackmeet som fortsätter imorgon och på lördag. Så klockan 11.30 idag så lämnade vi skolan och åkte in till U of A's trackfield (University of Arizona), där det typ var oss och säkert 25 andra high schools. Så alla olika skolor hade sina uniformer och allt och det var så himla coolt. Jag var uppskriven att spring 200m, och jag var jättenervös eftersom det plötsligt är massor med skitbra människor haha. Så när jag stod där och det nästan var min tur att springa så tänkte jag typ lite, hur fan hamnade jag här?! Liksom, jag har sprungit track i typ fem veckor och nu står jag här och ska springa 200meter på University of Arizona's track i USA. Helt puckat när man tänker efter. Hur som helst hade jag så sjukt kul där idag. Liksom åka ifrån skolan typ tre timmar tidigare, det är typ 30 grader ute och jag kan ligga och chilla i gräset hela dagen. Och imorgon. Och i övermorgon. jag ÄLSKAR vädret här. Och jag ÄLSKAR track, jag slipper typ allt som är tråkigt nu bara för att jag springer track haha!

Imorgon kommer det bli jättekul! För imorgon kommer det vara fem colleageteams där med och så är det de seated events, vilket typ betyder varsity events, vilket betyder att de bästa springer haha. Och jag behöver inte springa alls så jag kan bara ta med mig ett par shorts och solglasögon och chilla galet heeela dagen. Mitt trackteam är bäst, så himla great när alla mina kompisar står och väntar på mig efter jag hade sprungit mina 200m. Jag var okej idag, i alla fall inte sist! Men jag sprang på 29.58 igår och idag typ över en sekund långsammare så det sög ju lite haha, men i alla fall.

Jättekul idag var också att jag träffade Frederic, min tyska kompis som jag hängde med i L.A! Han springer för Tucson High, så jag hängde jättemycket med honom idag med. Skiiitkul woho.
pusspuss time to sleeeeep!

Kommentera inlägget (0)




Helg igen!

heeeey
Herregud jag fick precis bekräftelsen på mina flygbiljetter hem (Tack Mamma<3)! Depart från New York 17.40 den 10 juni - arrival Copenhagen 7.15 den 11 juni och sedan Copenhagen - Stockholm Arlanda, landar 9.20 morgonen den 11 juni i Sverige. Känns så himla konstigt att se min resa hem på papper. Så idag är det 3 månader och två dagar till jag står på svensk mark igen. Kooooooonstigt.
Här är alla bilder från Cali som jag lovade att lägga upp för tusen år sedan;)
Saaaan Diego
Jag tyckte ju att det var sjukt coolt med life guard grejerna haha! Bara för att dom är med i alla TVserier:P
Ungefär här blev jag beroende av att ta kort på ALLA skyltar haha!
Äkta surfare haha!
Min mexican hoodie haha, som jag köpte på en marknad i Ocean Side, dom finns ÖVERALLT här!
Downtown LA från bilen haha.
Här börjar då the backtour på Universal Studios. Så precis här har dom spelat in hur många filmer som helst haha! Jag tror att det var trappan där som Jim Carrey gick upp och ner för med hunden i Bruce den allsmäktige haha.
Sett filmen hajen? Här är den!
Och här är båten från Hajen.
Här börjar husen från Desperate Housewives gatan!
Desperate Housewives gatan
Desperate Housewives gatan
Från filmen Grinchen haha! Lite kul.
De här två bilderna är från Världarnas Krig, vilket typ är en av mina favoritfilmer! Så jag blev all excited haha! Ni vet scenen med det krachade flygplanet och allt när de kommer ut från källaren i huset haha. Kanske bara jag som vet.
världarnas krig.
Det här var mitt i Hollywood så jag VET att det var en kändis därinne haha!
Röda mattan för Oscargalan där alla kändisar gick typ 15 timmar senare.
Där är ju lätt någon kändis som övar inför oscargalan, meeeen vet inte vem haha.
Så det var allt!
Pusspuss

Kommentera inlägget (2)




åttonde mars tvåtusentolv

Fick precis min letterman jacket hihi <3 Snygg vaaaa??? Känns lite coolt att ha en sådan jacka som det faktiskt står namnet på MIN SKOLA PÅ hahaha. Fick reda på idag att det är sista dagen idag att beställa cap and gown för graduation och det suger ju lite för jag har inte beställt än eftersom det hela tiden har varit oklart om jag kan walk i graduation eller inte. Alla säger olika, rektorn för min skola säger ja, men sedan frågade Kathy huvudrektorn för hela Sahuarita School district och han sa nej. Så ja. Det suger. Så nu har jag ju ingen aning om hur jag ska göra med det. Plus att jag inte fattar hur man beställer längre! Och det mest irriterande är att människorna man beställer av var på skolan idag efter track men jag var tvungen och gå till den dumma bussen så jag hade inte tid!!! JÄTTEIRRITERAD. Haha.
pusspuss

Kommentera inlägget (0)




Skola, track, äta, läxor, sova

Hey guys!
Jag tänkte göra ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig eftersom jag inte har gjort något på ett tag! Alltså jag är så sjukt upptagen exakt hela tiden, så jag har knappt tid haha! Hur som helst, helgen ägde galet. Var med Kiara hela dagen i Tucson Mall, vi hade det så sjukt kul! Lördagkväll åkte jag till Hildegun's Birthday Party och det var också jättekul verkligen. Så najs helg alltså.

Jag har skrattat hur mycket som helst i skolan den här veckan haha! Har haft det sjukt kul. Kom hem från ett trackmeet för någon timme sedan också! (har spenderat den senaste timmen med att försöka komma ikapp med alla läxor) Och kan ni fatta att jag vann JV 200m igen?? Hahah. Precis som förra gången passerade jag alla på slutet haha. Fattar absolut inte hur jag gör det. Och juste jag var med både i JV 4 by 1 och JV 4 by 4, vilket är stafetter! Första är fyra personer, 100m för varje, och den andra är 4 pers 400m för varje person. Jag var sjukt nervös för det eftersom de hade lärt oss hur vi skulle föra vidare staven dagen innan i slutet på träningen och jag var så himla dålig på det! Övade säkert 20 gånger under tävlingen idag haha, inför 4 by 1 (vilket är svårast eftersom du måste ge staven till nästa person medan du sprintar) hahah. Så jag var helt sjukt fokuserad på att INTE TAPPA STAVEN i 4 by 1 så när jag äntligen fick den glömde jag nästan att springa haha! 400m är bara döjobbigt alltså. Sista 100m vill du bara ramla ihop typ, men jag kom igenom det med.

Förresten var jag SÅ nervös innan trackmeetet för mina stafetter att jag inte ens kunde äta ett halvt kex!
En bild från Hildegun's party haha.
pusspusspuss och godnatt! Imorgon är det photoday för track så jag måste gå upp tidigt och fixa håret! Haha

Kommentera inlägget (0)




Newspapergirls

My awesome newspaper girls! Alyssa, jag och Kiara. Imorgon ska jag troligen åka till Tucson Mall med Kiara. Hon är så himla bäst haha, vi typ säger samma sak samtidigt. Typ idag she was like "havn't seen him in forever, I thought he died or something" och båda vi på exakt samma gång "he's a ghost" hahaha det var så kul. I newspaper har vi typ gått till the front office 3 gånger varje dag den här veckan, för att vår lärare säger åt oss att fråga nya frågor eller ta om bilderna till en grej i tidningen, så de typ dör varje gång de ser oss nu haha. Imorgon kväll vill jag gå till Hildergun's birthday party, så jag hoppas att allt blir som jag vill imorgon haha! Har inte frågat ännu, kom precis hem från track och är ensam hemma. Jag är helt sjukt utmattad efter den här veckan haha och är helt seriöst helt överlycklig över att det är helg.

Kommentera inlägget (0)




Life goes on

heeyy (Blogg.se dampar fortfarande) Det är ju första mars idag för sjutton gubbar. Skolan är slut för moi om två och en halv månad! Hur hände det liksom? Tiden går fortare än den NÅGONSIN gjort i hela mitt liv. Hinner knappt tänka och så är det nästa dag liksom. Hinner faktiskt inte med så mycket alls nu för tiden, är mest på väg någonstans varenda sekund av dagen haha. Har kommit hem typ 8-9 tre av fyra skoldagar den här veckan liksom haha. Det är väldigt roligt hur många olika ställen folk tror att jag att jag är från, min trackcoach frågade om jag var från Texas och andra tror jag kommer från nya Zealand. Och jag är typ eh nej jag är från Sverige haha. Men hur som helst, I'M HAVING THE TIME OF MY LIFE OVER HERE. Så är det bara. Jag får vara med om ALLT jag har önskat att få vara med om. Det är så sjukt nu när man plötsligt fattar att man har knappt tre månader kvar med alla sina kompisar här borta, en del är liksom lika nära som många av mina svenska kompisar. När jag åker härifrån så har jag ju ingen aning om jag någonsin kommer träffa dem igen. När jag lämnade Sverige visste jag ju att vad som än händer är jag tillbaka om tio månader liksom. Herregud det kommer bli så sjukt att lämna allt, det här är liksom mitt andra hem nu. Jag älskar mitt liv här borta i öknen och det är konstigt hur normalt det har blivit för mig att bo mitt i en öken förresten haha. Jag förstår verkligen vad folk menar när de säger att deras High School year var det bästa året i deras liv. För det är det liksom. Man får vara med om så mycket på så kort tid så att även om det är både bra och dåliga upplevelser så måste det bli ett det bästa året någonsin. Det liksom sticker ut från allt annat. Det känns som jag har lärt mig mer de här sju månaderna än vad jag har gjort i hela mitt liv. (Och BY THE WAY, jag saknar er massor i alla fall Sverige, och den där dagen när jag kommer hem och ser alla igen kommer att bli så himla underbar). pusspusspuss, ha en bra fredag! <3

Kommentera inlägget (0)




Hemma efter 6 timmar från första trackmeet

Sååå gissa vem som vann sitt 200m race???? JO JAG. Hahaha. Okej jag var i Second heat, så de snabbaste hade ju redan sprungit, MEN I ALLA FALL. Jag var snabbare än de sju andra i mitt race haha. Jag liksom sprang om allihopa i kurvan haha, och var min första träning efter 1,5 veckors uppehåll i måndags också. Känns så himla amerikanskt när alla har på sig samma uniform och så sätter man sig på skolbussen och åker iväg till Nogaleas High School liksom haha. Blogg.se är fortfarande helt puckat, så japp, inga bilder haha! Men jag vann mitt race så det är lugnt. I mitt 100m så kom alla vi från Sahuarita i mål nästan exakt samtidigt, och vi sprang på typ 14.01. och coach sa that "it was not bad" för att vara vårt första trackmeet. Så det är ju bra. Hahah, det var så puckat i 200m när jag typ efter 3/4 av racet typ oj jag är först, hur hände det haha? Men okej jag ska sova. pusspuss

Kommentera inlägget (1)







2011/2012


RSS 2.0