Bara ett onödigt inlägg som inte säger något alls

Hi guys
Så jag kollade precis på American Idol, San Diego. Måste säga att den amerikanska versionen är lite mer exklusiv än den svenska haha. Liksom San Diego - Umeå? Vad låter coolast? Hahah. Nej men liksom, en av tjejerna som var med idag var liksom Jim Carrey's dotter. Ba ehe USA är lite coolare än Sverige liksom. Längtar verkligen till Californien nu! Åker ju dit över några lovdagar i februari woho, it's gonna be Awesoooome.

Annars är väl söndagkvällar ungefär som dom alltid har varit. Har pluggat lite idag och insett ungefär att jag har noll koll på vad som händer i min Engelskaklass, asså min lärare kör typ senior English på College nivå haha. Det är sjukt mycket hela tiden verkligen. På något sätt hade jag liksom totalmissat att jag skulle ha gått igenom akt 1 - 4 i Macbeth tills imorgon, skriva ner alla metaforer och skriva någon text om alla temptations (vad heter det på svenska haha?) going on. Och sedan skulle jag tydligen läsa första kapitlet i någon annan grej!

Och det är lite roligt hur mitt rum här blir värre och värre för varje månad haha. Jag tror att Kathy långsamt har vant sig vid att det är stökigt här inne haha. Liksom i början var jag ju fett duktig och det var städat hela tiden (oftast), men nu... nej inte precis städat längre haha. Börjar kännas mer och mer som mitt rum i Sverige. Jag måste helt enkelt acceptera att saker runt omkring mig är stökiga! Inte ens i en värdfamilj i USA kan jag hålla städat i mitt rum. Mamma och Pappa, ni måste bara inse att det inte går att göra någonting åt min allmänna stökighet.
godnatt allihopa,
förresten är det graduation om fyra månader och två dagar, hur sjukt är inte det?????
pusspuss

Kommentera inlägget (0)
Jappi detta är en lång rubrik

I signed up for track today! Det börjar den sjätte februari hihi. Har ingen aning om om det verkligen kommer vara tryouts eller inte. Listan som coachen hade hade inte mer än 15 tjejer, så seriöst det kan ju inte vara allt för svårt att komma med. Jag vill i alla fall jättegärna göra track sista sportsäsongen, would be awesome! Och jag har ju ändå hållit på med friidrott, även om det var typ 100 år sedan (Hehe hur gammal var jag när jag slutade, typ 12?), men i alla fall! Jag vet hur man gör haha!! Så om jag kommer med, kommer jag alltså ha träning varje dag efter skolan till klockan 5.15 oh yeah. Snacka om att komma i form för bikinisäsongen hahahaahah (oj jag glömde att HELA MITT ÅR ÄR BIKINISÄSONG!!!!). 

Min helg var awesome guys, three days weekend and everything. Hade så mycket going on att jag typ glömde att göra alla mina läxor och det slutade med att jag började med en uppsats och fyra andra läxor som var due tuesday, måndagkväll klockan nio. SMART. Och jag är fortfarande inte klar med uppsatsen och jag failade ett annat test i engelska (som hela klassen failade, men grejen var att jag var hos tandläkarn när de gjorde omprov!!!!...) så in English class I feel like a criminal hehehe. But it's allright. Det lööööser sig (ni fattar inte hur sjukt mycket slacker jag har blivit den här terminen haha... så sjukt svårt att bry sig när man vet att betygen man får här är helt värdelösa hehe).
Så nu måste jag verkligen avsluta min diskussion och analys av Hamlet så jag kan turna den in tomorrow haha... shakespeare in my hart hehe. Förresten lärde jag mig ett jätteroligt slanguttryck den här veckan; WHAT THE COOOORN.
pusspuss

Kommentera inlägget (0)
Ni får leva med mobbade bilder

Okej inte den bästa bilden i världen, men i alla fall, ni vill ju ha bilder så ni får leva med mobbade bilder! Parkeringen efter skolan idag. Det var blue and gold day plus en assembly (stavning någon hehe?), vilket typ betyder att hela skolan samlas tillsammans in the gym (inte utomhus eftersom det är "vinter" hahah), och så är det massa uppträdanden (lärarna battlade mot varandra, höll seriöst på att dö!!!) och så sitter man typ och skriker Senior tills man dör hahaha, och hela dagen idag var faktikst sjukt rolig. Skratta så sjukt mycket hahah (Kiara och jag idag alltså, hahahah).

Imorgon är det time for Winter Formal, vilket är typ en dans och jag är faktiskt sjukt taggad! Och idag efter skolan var jag tvungen att åka till ett Mandatory meeting med alla exchange students som har min area. rep, trodde att det skulle bli ganska tråkigt men det var faktiskt kul. Jag, Elise, Som och Kemah (Sahuarita Exchange students), hade fett kul tillsammans.
Time to sleeeep
see ya!

Kommentera inlägget (0)2011/2012


RSS 2.0