Bloodlines

Detta har nästan inget alls med USA och göra, men jag måste berätta det i alla fall. Jag köpte Bloodlines idag!!! Alltså spin-off serien av Vampire Academy som Jenny, Rebbe, Jossi och jag höll på att läsa och låna ut till varandra och prata om typ hela tvåan hahaha. Vår bokcirkel alltså<3, vet inte om den har kommit ut i Sverige eller inte? Ingen aning. Hur som helst var jag inne i värsta bokaffären i Tucson i helgen för att hitta den utan framgång men så idag så fanns den inne på Walmart! Alltså hyper-allt-mat-affären som finns överallt här.
Kanske får min nästa articel i newpaper class bli en book review på bloodlines haha, för jag måste idén för nästa issue färdig imorgon så ja. Det blir nog så.
puss

Kommentera inlägget (4)
class of 2012

Hey
Look what I got today! They gathered to a meeting in the gym for all Seniors and talked about our graduation, and all stuff we are able to buy because of that and it was so much fun!! Everybody was screaming and they were like "YOU ARE THE CLASS OF 2012!!!!". We can buy like hoodies and t-shirts, rings and a lot of other things that says "Seinors 2012" and "Sahuarita High", im gonna order everything haha! Im really lucky to be a Senior by the way, cause Kema, my friend who is an exchange student from Norway at Sahuarita is a Junior even though she is born 1994 which could make her a Senior. So lucky me!
First picture is the book we got in the package with Senior stuff, and the second is some of the stuff we can buy. IM gonna get a hoodie and T-shirt and probably some more stuff. Hihihi.
Really fun in School today folks!
See yaa

Kommentera inlägget (1)
Cupcakes today yeah

Heeeey bloggish!
Det är jättekul att ni kommenterar tänkte jag bara säga! Så kul och läsa vad alla säger och sådär. Så tack så mycket! Vet inte hur jag ska göra med frågor som folk frågar i kommentarerna eftersom jag inte vet om ni läser om jag kommenterar nedanför så alltså;
Mamma - Vi campade i vid bergen vid Tucson, det heter Mount någonting kommer inte ihåg vad hahah!
Thomas- Nej vi hade inga skydd när vi spelade amerikansk fotboll, och det var som sagt en förenklad version, och det var inte så galet varmt heller för jag har P.E klockan kvart över sju på morgonen och då kanske det bara är 25-30 grader, så det funkar. Plus att vi är inomhus ibland.
Anna- Japp, det är luftkonkonditionering exakt överallt. Oftast fryser jag inomhus haha.
Förresten har en del frågat om High School är som i filmer. Och det är det. Inte lika extremt såklart, men alltså min cafeteria är liksom en kopia av den typiska High School filmcafeterian. Alla sitter vid samma bord varje dag, det skulle verkligen vara HELT GALET att "ta" någon annan grupps bord. Sedan kan man ju byta gäng att sitta med, men alla gäng har sitt eget bord liksom. Sedan skriker alla och springer runt och så bråkar olika bord med varandra. Och så går Cheerleadertjejerna runt i sina cheerleaderdräkter och skitmånga har tröjor som säger typ Sahuarita Mustangs, alltså mustangs är vår maskot.
Puss världen

Kommentera inlägget (0)
kuckeliku kokoko

Har det redan gått fyra dagar sedan mitt senaste inlägg? Känns som typ en sekund sedan. Hur som helst har helgen hittils varit fullproppad! Direkt efter skolan i fredags åkte vi ut och campade uppe i bergen! Så himla fint däruppe, tänk er kaktusar istället för träd som växer på vägen upp liksom. Och det var så skönt där uppe! Vi gick ur bilen och det var liksom svalt! Hahaha, vilket alltså betyder runt 25-29 grader varmt. Jag älskar hur mycket mat dom har överallt här, liksom på campingen bjöd de på frukost vilket var massa meloner, scrambled eggs och amerikanska pannkakor. Det var så mmmmmm. Sedan åkte vi ner till Tucson igen och skulle äta lunch men alla ville äta glass på Cold Stone Creamery (lika gott som ben n jerrys fast 1000 gånger bättre) istället så då gjorde vi det. Vi kom hem och så han jag vara hemma i två timmar innan jag åkte till Destany´s Party. Det var så kul där, massa människor från skolan och sådär. Sådana där partyn skulle verkligen aldrig fungera i Sverige. Antingen har du liksom chillkväll och så är man inte så många liksom, eller så är det fest helt enkelt. Det är var liksom.. ett Birthday Party! Typ blandat killar och tjejer, kanske 45 pers, och så körde vi games och kollade på film i hennes trädgård när det blev mörkt runt åtta, och sen körde vi hide and seek hahah. Så sjukt annorlunda från Sverige. Ungdomar gör verkligen andra saker här, för jag menar det var folk där från fotbollslaget osv. osv.


Sedan var det någon trollkarl som uppträdde på slutet (hahah jag sa ju att det var ANNORLUNDA) och jag hamnade bredvid typ någon släkting till Destany och hon tyckte inte alls jag skulle gå 10.40, då Kevin skulle hämta mig, eftersom det var mitt i Showen så hon bjöd in Kevin att kolla också och så slutade det med att vi kom hem tio i tolv, vilket är ganska sent enligt USA liksom. Så jag får see vad Kathy sääger imorgon!

Förresten höll jag på att dö av skratt på min US History i fredags, för jag lärde några killar säga olika saker på svenska och de frågade så himla mycket olika konstiga saker så tillslut tröttnade jag och sa att "can I ask you out?" var "kuckeliku kokoko" på svenska, så de där killarna gick alltså runt och sa kuckeliku kokoko hur länge som helst till hur många som helt och det var så roligt att jag nästan bröt ihop (eller inte haha), men allvarligt det var galet kul. Även fast det bara var jag som fatta exakt hur roligt det var. Men i alla fall.
puss

Kommentera inlägget (3)
Åska och stekvarmt

Hey there bloggen
Igår så nämndes the independence day och boston tea party för första gången på US History class, haha. By the way liksom. Det är ganska kul att ha historia och se hur amerikanarna ser på sig själva alltså. Hahaha. Och Mr. Rod är hela tiden jätteintresserad av vad jag tycker om allting eftersom jag har en helt annan bild av allt än alla andra i klassrummet tycker han haha, hela tiden typ "heeeeey Theresaaa" hahah.

Blev inbjuden till Destiny´s birthday party today också haha, så det blir ju kul. Hon är sådär typiskt amerikan, jättetrevlig och jätteglad hela tiden. Och jag har inte ens några klasser med henne, har bara pratat med henne kanske fem gånger, så det är ju kul att bli inbjuden i alla fall. Woho, woho.

På fredag ska jag campa med Kathy och Som haha!

Plus att jag har mitt första test på fredag, i Anatomy och det är galet svårt. En miljon konstiga kroppsdelar på engelska och tre tusen andra nya ord och det är meningen att jag ska memorisera hela grejen och kunna lokalisera olika kroppsdelar efter olika system och jag vet inte ens vad kroppsdelarna betyder haha! Så lycka till alltså.

Vi spelar någon slags förenklad verision av american football på min morning P.E och alltså hahahaha.
1. Jag har aldrig i mitt liv spelat eller sett american football
2. Det är 30 killar och 10 tjejer och killarna passar bara till varandra
Det går bra för mig på P.E alltså!!! Not. Jag fångade bollen en gång idag, plockade upp den två och missade den tre.
By the way kan jag ju informera er om att mitt face och mina armar är rosa. Man tror ju inte att man ska bli solbränd när man bara går mellan lektioner på fyra minuter, men det blir man! Hahaha.
Kan ju berätta att det var 41 grader varmt idag.
Puss


Kommentera inlägget (3)
shrimps

What a day liksom! Kathy, Som och jag åkte hemifrån nio i morse och kom hem förrän timme sedan. Först var vi på en grej i kyrkan men efter det så åkte vi in till Tucson och typ shoppade haha. Eller Kathy gillar inte och shoppa men i alla fall. Hon tar oss till klädaffärerna men det roliga är att så fort vi har vaarit inne i typ fem minuter så är hon typ, ska vi gå snart??:) haha. Så det är racershoppa som gäller. Det bästa är alla affärer med både kläder och mat i, för då kan kathy handla mat medan vi kollar på kläderna. Alla affärer är jättestora och man kör med bilen mellan allihopa. Och herregud vad mycket fula kläder det är överallt. Vi åt middag på en Thairesturang och Som beställde in fem olika rätter plus massa ris till oss tre och babblade massa på Thailändska. Galet kul.
Sedan hände massa saker, som tex. att grindöppnaren till vårt område gick sönder, och en massa skratt och massa knäppa saker. Hela dagen blev största äventyret hahahaha.
Here am I i min Arizona Wildcats tröja. Kathy säger att alla går runt i dom här. Det är alltså laget på colleaget i Tucson. Såååå det är ju kul.
Lite synd att jag inte kunde joina Volleybollteamet för att jag ar för sent ute, men jag tror jag får joina artclub och dramaclub nästa vecka istället! Hahah. Hoppas det inte är största freakshowen. Men något måste jag ju göra i skolan så jag får köra på klubbar! Fast Mrs. Greene sa att jag kunde joina basketbolllaget eller Soccerlaget under vintersäsongen istället så det är i alla fall najs!
Puss

Kommentera inlägget (1)
Här bor jag!

Alla tjatar om bilder! Grejen är att allt blir mycket fulare på bild, plus att jag inte har så mycket att lägga upp. Men i alla fall, här bor jag! Eller första bilden är typ nergången till the High School.

Kommentera inlägget (2)
Tess - Like mess!

Nyss när jag klev ur bilen insåg jag att jag faktiskt är i Arizona. Klockan är halv tio på kvällen det är stjärnor på hela himlen, temperaturen ligger på kanske 25 grader och det är liksom lagom fuktigt, massor av syrsor (eller vad det är) i bakgrunden och så alla bergen och månen såklart. Fattar ni att jag faktiskt bor på ett ställe som är såhär. Det är himla galet. Jag fattar det inte alls.
Äntligen hittar jag till alla lektioner utan att behöva kolla på schemat hela tiden! Och jag slipper springa mellan dem också (eftersom jag hittar) och jag har blivit himla van vid att det bara är fyra minuter. Och det är faktiskt inte så kort stund som man tror från början. Man hinner lätt stanna och prata med någon ett tag på vägen till lektionen och hinna i alla fall liksom. Och imorgon är det early release wiho! Vi slutar klockan ett och det äger galet.

Jag har kommit på att Newpaper nog är min roligaste klass på många sätt. Och de som har läst min artikel tycker den är bra! Woho till mig! På fredag ska vi ta med oss snacks och sitta och redigera allas artiklar. Och jag har ju intervjuat att utbytesstudenter på Sahuarita High nu också till min artikel alltså, det är två från Norge, en från Tyskland, en från Holland, och så Som och jag. Så nu har jag också fixat så att alla kommer förbi newpaperklassrummet under lunchen på torsdag och tar ett foto som kommer vara med min artikel i tidningen. Haha, jag är lite excited över det här med att ha en artikel i tidningen som ni märker. Heheh, frågan är bara vad jag ska skriva om för nästa artikel? Ingen aning alls. Men det löser sig säkert.

Hahah idag förresten, när vi träffade någon som min värdmamma känner så presenterade ju vi oss såklart. Och när Som alltså min "syster" från Thailand presenterar sig, så brukar Kathy alltid säga Som - like home! or something like that och idag när jag sa att jag hette Tess så sa hon helt random samma sorts grej om mig utan att tänka så mycket på exakt vad hon sa, Tess - like mess! Och så började båda vi skratta jättemycket haha.

Och förresten har massa frågat vad alla har på sig här och vad jag har på mig. Så såhär är det: De allra flesta tjejer har jeans i skolan (fattar ni hur varmt det är!) för det är ju dresscode på kläder till knäna och sådär. En del människor har typ piratbyxor eller något också, men no fence det är största geeksen som har det haha! Och sedan har en del kjolar, typ högmidjakjolar som folk har i Sverige ibland även om de matchar allt 1000 gånger sämre här. Och kjolarna följer ju inte direkt dresscoden, och ärligt talat är det ganska många som inte följer dresscoden haha! Och ingen verkar typ bry sig. Alla har iförsej kläder som täcker axlarna men med underdelen så fuskar galet många, speciellt under P.E. Och annars är modet här mycket tajtare än i Sverige över huvudtaget. Jag känner mig som en elefant ifall jag går till skolan med typ lite over-size tröja, plus att jag är typ ett huvud längre än alla andra. Och alla har samma sorts hår här! Typ uppklippt frisyr snelugg och plattat eller lockat hår. Och alla har ryggsäck! Och jag förstår faktiskt varför. Alltså man har ju inga skåp så man måste gå runt med alla böcker hela dagarna. De har typ tagit bort skåpen överallt för att folk hade droger och alkohol och så i dem. En sak till jag har märkt när det gäller kläder är att alla har tajta tröjor som slutar precis där jeansen börjar (och det är ju ganska låga jeans såklart, som är utsvängda oftast), inte som i Sverige där folk ofta har lite längre tröjor om det inte är magtröjor eller hög midja eller så. Jag känner att det här inlägget börjar bli långt, så godnatt!! Puss.

Kommentera inlägget (2)
Detaljer ur amerikanska skolsystemet ftw

Hey guys!
Gissa vad jag gjorde idag? Spenderade tre timmar i kyrkan! Men det var faktiskt kind of kul. Folk pratar ju massa om livsupplevelser och grejer på det de kallar young women and sunday school så det är rätt intressant att lyssna på ändå. Och min värdmammma är liksom socialaste människan i världshistorien och känner typ varenda människa och är värsta aktiv och allt. Så jag vet i alla fall vad jag kommer göra tre timmar varje söndag i tio månader och jag tror faktiskt jag kommer överleva. Helt lugnt.

Och så har jag skrivit min artikel till the newspaper! Kind of freaky ifall min artikel faktiskt kommer att vara i tidningen på Sahuarita High School, vilket den troligen kommer att vara. Kevin läste precis igenom den åt mig och kollade grammar och sådära. De är verkligen snällast ever och hjälper oss med the homework and everything. Så det är himla bra.

De har något som kallas bellwork på typ alla lektioner, det betyder att så fort klockan ringer så ska du svara på några frågor på tavlan som du sedan ska lämna in. Lektionerna är mycket mera effektiva här än i Sverige och det händer liksom inte att det dröjer fem eller tio minuter in på lektionen innan man kommer igång, för man ska alltid göra the bellwork. Och det är väldigt organiserat också, tillexempel har varje klassrum (och alla lärare har sitt eget klassrum med kontor i) ett fack för varje period (det är alltså sex perioder varje dag) och man ska alltid lämna in sitt homework innan lektionen börjar i facket för den period man är på.

Det är också himla töntigt att man hela tiden måste vänta på att klockan ringer och det är alltid fyra minuter mellan varje lektion. Så tillexempel på idrotten så slutar man ju lite tidigare för att hinna byta om och om man sedan är klar kanske tre eller fyra minuter innan klockan ringer så måste man stå inne i idrottshuset och vänta på att den ska ringa innan man kan gå till nästa lektion. Töntigt värre tycker jag!

Och så är det det här med att gå på toaletten. Alla anser liksom att man har tillräckligt med tid mellan lektionerna för att hinna gå på toa då så ingen ska behöva gå under lektionerna (HALLÅ VI HAR FYRA MINUTER MELLAN VARJE LEKTION???). Men de flesta lärare har något slags system, typ att man får två "toalettpass" per kvartal eller termin, alltså att läraren skriver på en lapp att man har tillåtelse att gå på toa. Men min engelska lärare tycker inte att vi ska få gå på toaletten alls, så hon har inga toalettpass alls. Men sedan sade hon att hon ändå är mänsklig och därför får varje elev två "emergencypass" om det verkligen är akut. Och har man bara använt ett av sina två emergencypass när terminen är slut så får man extrapoäng i poängsystemet som sätter betyget. Nästan alla lärare har ett poängsystem, typ 10 poäng per inlämnat bellwork, 5-15 för inlämnad assignment och så vidare. Så det är verkligen annorlunda än flummsystemet i Sverige men som jag tycker har sina fördelar ändå. Liksom.

Så nu är mitt babbel slut.
Godnatt everybody.

Kommentera inlägget (1)
Utkast: Aug. 13, 2011

So im not sure if Im going to make it in the newspaper class. Its kind of hard att skriva artiklar på engelska som ska vara med i en tidning. Och nästa deadline är på fredag. Lycka till med det liksom. Och förresten var min zero-period class med P.E jätterolig. Eller alltså det var liksom skönt att börja dagen med att spela basket om ni fattar vad jag menar. Plus att det var roliga människor i den klassen. Eller rättare sagt det var människor jag lärde känna lite och sådär. En tjej var med i ett cheerleading lag som inte tillhörde skolan och hon tyckte att jag skulle joina deras team, fast jag vet inte exakt hur seriös hon var men jag ska fråga henne igen på måndag för det skulle faktiskt vara galet kul.
Förresten är det lite komiskt. Eftersom jag har varit här i typ en vecka nu utan att använda svenska mer än på bloggen så har jag liksom slutat tänka på att jag pratar engelska all the time. Så nu har det hänt typ tre gånger att jag har råkat prata svenska utan att märka det haha! Och ingen fattar ju någonting såklart. Så det är lite roligt.
Nu ska jag upp äta frukost!
puss

Kommentera inlägget (1)
High School

Hey
So, first day of High School är avklarad. Vet inte riktigt vad jag ska säga haha. För det första satt jag inte ensam och åt lunch vilket var tur och för det andra så vet jag inte vad. Hahaha. Dagen bestod i att springa runt mellan lektionerna och anstränga sig för att inte bli sen ungefär. Roligaste klassen var lätt Art3 haha. Och jag överklassar så ALLA i den klassen. Hahaha okej inte alla kanske. Men jag har blivit så van vid att alla människor är grymma på att rita att jag har glömt hur folk ritar annars. Haha. Nej men mitt Schema just nu är (jag har redan ändrat det en gång):

Advanced PE.
English
Art3
Newspaper A
Human Anatomy and Physiology
Lunch
US History A
Aerobics and Dance

Innan hade jag spanish istället för Newspaper (så jag har inte varit på den klassen än) men när Som skulle ändra sitt Schema så började hon som fixar scheman prata om Newpaper och jag tänkte att det skulle ju vara galet kul att testa. Så nu är jag i Newpaper också! Haha vissa tjejer här är verkligen galet bithiga! Fast alla är verkligen sociala! Liksom om man går fram till någon helt random och typ hej jag heter det här blabla så är det ingen som tycker det är knäppt liksom! Alla ba okej vad kul lalala.
Okej inte coolaste bilderna ever direkt men i alla fall. Första är terassen på baksidan av huset och andra är mitt ID för High School, som jag måste jag på mig jämt haha.
puss

Kommentera inlägget (3)
Engelska

Hey Bloggen the blogg
Haha varje kväll här är typ som, yes jag klarade den här dagen med haha. Idag var jag i skolan och registrerade mig men vi bestämde att vi inte ska gå dit förrän imorgon, så det blir ju trevligt värre! Hej här är tjejen som kommer till skolan fyra dagar efter alla andra liksom, men det är ju luuungan. vad som intee är så luungan är att jag ska ta en Avancerad idrottsklass varje morgon?!?!?!?!?!? Hahahhahaha. Jag kommer så dö. det kommer bara vara massa killar där + mig och Som och så ska vi typ köra footbal och Soccer. Liksom Avaancerad?! Men jaja det blir nog kul på något konstigt underligt sätt. Sedan har jag valt några klasser som jag inte är säker på om jag kommer få, men jag valde hur som helst; Art3, Drama1, Aerobics och Spanish1 + att jag måste läsa American Government och Engelska. Så imorgon får jag ju veta vad jag verkligen kommer att få. Vad spanska och Drama kom ifrån har jag faktiskt ingen aning, jag hatar ju franska liksom men nu har jag valt spanska hur som helst, förresten blir nog spanska steg ett ganska lätt om man har läst franska i 6 år.

Idag var vi med Kathy på någon Kyrksak. Typ något slags möte med massa tjejer i tolv till arton års åldern och det var faktiskt jättemysigt. Träffade en tjej som heter Rose som var rolig. Skönt och prata med lite folk som är i ens egen ålder och sådära haha! Fast jag antar att jag kommer träffa många fler i skolan imorgon. Och så ska vi åka med Kathy och bada i Poolen som hör till området där de bor. Har jag berättat att de har grindar med kod in till själva området? Ja det kanske jag gjorde. Tvärcoolt är det.

Och det är så pucko hur konstig jag fortfarande är efter tidsomställningen för jag blir trött på helskumma tider hela tiden och det är samma sak med mat. Knasigt, knasigt. Förresten trodde jag att Engelskan skulle bli mycket svårare än vad det är. Det är inte svårt alls faktiskt att prata engelska all the time, det är liksom naturligt att man pratar på engelska istället för svenska, även om det självklart inte kommer lika spontant. Fast lite knäppa grejer har jag ju lyckats att säga, eller inte säga kanske haha. Ibland mitt inne i ett samtal så börjar jag prata liksom med svenskt tonfall eller vad man säger och orden blir liksom svenska fast det är engelska och samtidigt börjar jag prata snabbt som jag gör på svenska och då fattar ingen något över huvudtaget och jag måste stanna upp och säga om det fett långsamt haha. Men det är inte som man tänker innan man pratar precis. Mycket lättare att prata engelska med Amerikanare än svenska klasskompisar på engelska lektionerna liksom.

Familjen: Jag orkar inte svara via mobilen, för det är så dyrt och allt (ska skaffa en amerikansk billig mobil, så blir det lättare) plus att det här e mkt lättare, men hur som helst vad kul att det är kul att läsa bloggen och nej, Willes kommentar kom inte fram men jag kan nog tänka mig ungefär vad han skrev haha. Kul att ni har det bra, jag kan inte fatta att det inte ens var en vecka sedan jag åkte hemifrån, ni är liksom på Gotland fortfarande?! Totally crazy. Puss
Puss bloggen nu ska jag sova galet.

Kommentera inlägget (1)
Snacks överallt

God morning!!!!
Jag har precis ätit frukost, Kathy och Kevin är inte hemma. Och hahaha herregud vad jag kommer bli tjock här! Inte för att de inte har ost i kylen, men vem orkar ta ost när det finns värdens största förpackningar med Nutella och Jordnötssmör också? Eller när det finns typ massa olika sorters chipspåsar i en skål på bänken som vi får ta hur mycket vi vill av? Hahaha. Så min frukost idag: Två dubbelmackor med Nutella och Jordnötssmör och ett glas juice som smakar som saft. Och en chipspåse. En liten. Hahahaha. Och Som åt en Macka med glass på.

Kevin ska snart komma hem från sin golf och då ska ha ta oss till skolan så att vi kan registrera oss och troligen gå i skolan på eftermiddagen idag. Tvärbra! Förresten finns ju verkligen ALLT i deras mataffärer här. Allt från kläder till mobiler och tv. Ska lägga upp bilder senare, yes!
Puss

Kommentera inlägget (0)
Uppdate

Heeey Bloggen!
I have made it through the first 24 hours! Det har varit himla trevligt faktiskt även om egentligen ingenting har varit enligt planerna haha. Det började med att jag kom hit och min Area rep., Annilee och hennes barn mötte oss mig på flygplatsen. Som, utbytesstudenten från Thailand hade blivit försenad och missat sina flyg och allt så hon kom dit en halvtimme efter mig även fast det var meningen att hon skulle komma två dagar innan mig! Sedan vi mött upp Son så åkte vi alla runt lite i staden, åt lunch och gjorde lite saker innan Kathy (min värdmamma) ringde och sade att deras plan var försenat och att de hade missat anslutningsflyget och därför skulle de inte komma hem förrän mitt i natten! Så alltså fick jag och Som åka hem till Annilee och sova där! Men det var jättemysigt, jag och ett av hennes barn, Hannah som är 13 badade i poolen som hör till lägenheterna där hon bor. Och hennes andra barn var så himla söta, Rachel och Ashley som var 4 och 7 år. De ville leka med oss exakt hela tiden haha, hur söta som helst. Det är så galet varmt här guys. Himla skönt måste jag säga.

Nu är jag hur som helst i mitt rum! Det är himla mysigt och har jordens mjukaste säng. Som är hur snäll som helst för övrigt. Eftersom allt det där med flygplanen hände så kom Som och jag aldrig till skolan idag haha, utan vi ska gå dit imorgon med Kevin. Men alla nervössaker liksom försvann när jag kom hit för det händer så mycket hela tiden att man inte har tid att vara nervös helt enkelt. Så skolan imorgon! Greatans.

Och huset och området är faktiskt galet incredible. De har en grind in till området med hus och alla hus ser liksom ut som värsta semesterplacet och ni fattar vad jag menar. De har privat fitnesscenter och pool som hör till området! Allt är coolt helt enkelt. Och inget är lagom. Allt är jättelitet eller jättestort. Vi har liksom utsikt över typ en öken nästan, med massa berg i horisonten. Och så regnade det idag! Men det var typ skönt, varmt regn. Nu är jag så trött att jag ska sova.
Puss

Kommentera inlägget (1)
Bara tre dagar sen Sverige?!

Första dagen i New York när vi hängde på 5th avenue och times square dagen lång! Det var kult, kult.
Totally crazy vid platsen där world trade center var. Jag trodde det var mycket mer mitt i New York men de var ju nästan lite inte alls mitt i. Hur som helst är det ju största byggarbetsplatsen där nu! Men det var coolt i alla fall.
Haha jag och Johanna körde på att vara äkta turisterna idag. Kommer troligen aldrig använda den där tröjan igen. Utom när jag sover kanske.
Har varit galet roligt de här dagarna i New York. Har träffat galet många sköna människor. Kommer blir tråkigt att åka ifrån dem imorgon ju! Jag var i Brooklyn idag också! Med gruppen alltså. Så inte bara Manhattan haha. Vi gick runt i SoHo i några timmar när guiden drog och jag köpte shoppade en Body lotion at Victoria´s Secret!!! Skills. Vi åkte bussen tillbaka och sedan dess har vi hängt på lite olika place på hotellet och nu borde jag verkligen sova för jag ska gå upp klockan halv fyra imorgon alltså om bara några timmar. Hihi. Och det konstiga är att jag inte är alls nervös för att åka till Arizona imorgon. Galet knäppt. Tycker bara det ska bli jättekul. Fick precis svar från min Area rep. som ska möta mig på flygplatsen imorgon så det är grymt. Grymma dagar i New York och imorgon börjar allt på riktigt.
Puss people

Kommentera inlägget (0)2011/2012


RSS 2.0